2777
2789
عنوان

دزدی تیپاکس

147 بازدید | 12 پست

چهارتا عطر گرفته بودم بعد نمیدونم اصن کی اوردن که نه ایفون صدا داده نه به گوشی زنگ زده بودن(درصورتیکه که نو سفارشم نوشته بودم حتما با گوشیم تماس بگیرن)بماند حالا همسرم رفت تحویل بگیره دید دوتا عطره با یه دونه شیشه نصفه شکسته بدون هیج مشما و بسته بندی ای تو یه پاکت با در باز!!!!

از کدوم سایت گرفتی

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱

ی مدته تو اینستا میگن موقعی که میخواید بسته رو وا کنید ویدیو بگیرید 

که اگر محصول ایرادی چیزی داشت نگن بعد از باز کردن بسته بوده واینا

گویا دارن پیشرفت میکنن.کلا بسته ای نمیزارن بمونه که تو فیلم بگیری از باز کردنش😐

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخش خصوصی همینه خب. از زمانی که بخش خصوصی و خصوصی سازی پایش در ایران باز شد، همه چیز خراب شد 

واقعا شاید ادم چیز مهمی بخواد ارسال کنه به همین راحتی دزدی کردن

بخش خصوصی همینه خب. از زمانی که بخش خصوصی و خصوصی سازی پایش در ایران باز شد، همه چیز خراب شد 

بخش خصوصیه چیه؟

میشه یک توضیح بدین

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

من به بخش خصوصی اعتماد ندارم و فقط از طریق اداره پست اقدام به ارسال چیزی می کنم 

بعضی پیجا فقط با تیپاکس میفرستن با اینکه چندبرابر هزینه پستم درمیاد😕

وای برا شوهر منم همین اتفاق افتاد نه زنگ زدن نه ایفون شوهرم دو روز تلفنی پیگیر بود اخر گفتم بیا خودت تحویل بگیر اونجا هم مامورارسال گفته ما زنگ زدیم شما جواب ندادی تلفونتو شوهرم گفته کو میرم پیرینت خطمو میگیرما اونجا گفته نه حتما ایفونتون خراب بود 

ولی بسته سالم بود 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
وای برا شوهر منم همین اتفاق افتاد نه زنگ زدن نه ایفون شوهرم دو روز تلفنی پیگیر بود اخر گفتم بیا خودت ...

باز خداروشکر سالم بوده

خیلی حس بدی گرفتم از کارشون

باز خداروشکر سالم بوده خیلی حس بدی گرفتم از کارشون

اره ولی از ی پیچ ساعت سفارش داده بود بعد ارزون گذاشته همه ساعتاشو من هی بهش گفتم فیکه گفت نه دیگه سفارش دادم

بیچاره تحویل گرفت دید فیکه ساعت 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️