2777
2789
عنوان

چجوری شکایت کنم

399 بازدید | 11 پست

شبی داشتم رامو میرفتم با ماشین یه ماشین پشت سرم چراغ داد که بره تو کندرو بود راش میدادم سمت راست جاده رو کنده بودن رامو گرفتم

از سمت راست سبقت گرفت ترمز زد جلوم منم نور بالا بودم

آقا افتاد دنبالم سه بارتو خیابون خلوت کوبوند رو ترمز و پیاده شد و دستک مینداخت منم عقب گرفتم ردش دادم خدا رو شکر پیاده نشدم وگرنه اتفاقی میوفتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوربین های هستن رو داشبورد نصب میشن به سمت جاده خیلی عالی هستن 

آدم در تصادفات عمدی میتونه تبرئه بشه

یا تصادف هم بشه طرف سریع بخواد صحنه رو عوض کنه نمیتونه

اگه شما رو ماشینتون نصب می بود خیلی ساده طرف رو محکوم هم میکردید با اعلام جرم سنگینی

مثل سرقت قصد آدم ربایی

شماره پلاک برداشتم زنگ پلیس زدم اطلاع دادم اون قسمت دوربین نبود چجوری شکایتم پیگیر بشم؟ تن و بدنم ...

خب میرید این دفتر ثبت قضایی ها از شماره پلاک شکایت می کنید

شکایت شما میره مستقیم پیش قاضی

بعد که حضوری رفتید دادگاه نامه میده که ببینه پلاک به نام کیه که طرف رو احضار کنن و شما هم عنوان میکنی که خیلی ترسیدم و تماس گرفتم با 110سابقه تماس و گزارش شما هست اینم قاضی دستور میده گزارش شما زمینه بشه 

و الی آخر

خب میرید این دفتر ثبت قضایی ها از شماره پلاک شکایت می کنید شکایت شما میره مستقیم پیش قاضی بعد که ح ...

مممنونم عزیزم از راهنماییت فردا حتما میرم پیگیر میشم

ولی یارو چقدر به خاطر نوربالا سوخته تو سرما راه افتاده دنبال مت و دستک مینداخته🤣😂

مممنونم عزیزم از راهنماییت فردا حتما میرم پیگیر میشم ولی یارو چقدر به خاطر نوربالا سوخته تو سرما را ...

خواهش میکنم 

برو از حق خودت دفاع کن

یک درصد بهت میرسید میخواستی چیکار کنی اینارو به

(تجاوز به عنف. سرقت وسایل شخصی.آسیب زدن به ماشینت. کتک خوردن.فحش دادن .سرقت خودرو.آزار جنسی و روحی ) قاضی بگو حتما گزارش تماست رو با 110 هم ضمیمه کن