2777
2789

سلام دوستان . خونه خالم یه جاهایی از دیوارشون سوراخ شده توشم پر از موریانه .

با پنبه آغشته به سم در سوراخاشونو بستیم ولی از یه جای دیگه درمیاد . 

چیکارش کنیم ؟ 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
دستگاه دفع حشرات

کجا داره ؟ قیمتش چقدره ؟ 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نفت بزنید از بین میرند

خب چطوری نفت بریزیم تو اون سوراخ ها ؟ 

دیوار ها کثیف میشه

چه کاریه اخه! مام تا پیارسال میومدن. من چسب چوب رو یخورده اب میریختم روش تا رقیقتر شه . بعد دستمال کاغذی رو با چسب چون اغشته کردم . بعد سوراخارو پر کردم با اونا. یکی دو جا دیگه سوراخ کردن دوباره همینکارو کردم دیگه بیخیال شدن. امسال هیچ خبری ازشون نیست

چه کاریه اخه! مام تا پیارسال میومدن. من چسب چوب رو یخورده اب میریختم روش تا رقیقتر شه . بعد دستمال ک ...

حالا نفت و امتحان کنیم ببینیم چی میشه اگه نشد چسب چوب میزنیم

نفت اصلا خودتون خفه میشید چند روز بوش میمونه!

داخل سوراخ ها میریزیم . بوش میمونه؟

تا دو سه روز شاید بمونه. خودتون سر درد میگیری 

باشه حالا به خالم میگم ببینم چی میگه