2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توروخدا جواب بده پیاممو دیدی 

شماگفتی یه مدت پیازخوردمیکردی تو شامپو میریختی و جلو موهاتون پرپشت شد چندتا سوال داشتم برخشید زیاده ولی ممنون میشم حواب بدی🙈

اول اینکه شما ازمایش داده بودی علت ریزش موهاتون چی بوده  مثلا کمبود ویتامین پلی کیستیک تیرویید یا چی ؟؟ و اینکه کف سرت مشخص بود یعنی خیلی ریخته بود موهات ؟؟ و اینکه چندماه اینوارارو کردی چندتا پیاز برا هر قوطی شامپو و پیازش قرمز باشه یا زرد یا سفید ؟؟

عزیزم توروخدا جواب بده پیاممو دیدی  شماگفتی یه مدت پیازخوردمیکردی تو شامپو میریختی و جلو موهات ...

سلام عزیزم 

الان هم همین کارو انجام میدم

تیرویید و بارداری های مکرر و بیهوشی و شیر دادن و... شایدم ژنتیک اما مهارش کردم و راضی ام

رنده ی پیاز رو نیریزم تو شامپو شبنم ( تخم مرغی) 

و همیشه استفاده میکنم 

گاهی هم مخلوط عسل و اب پیاز و روغن زیتون میزنم که عالیه 

یکمم موهام فر هست که با این کار انگار خوش حالت ترهم میشن، مداوم و ۱۱ ساله میزنم. بی وقفه حتی تو مسافرت هم شامپو خودمو دارم. با وجود تمسخر دیگران

به بوی پیاز هم اهمیت نده با عطر و رایحه ی شامپو شبنم قاطی میشه.رنده ی درشت لطفا .هر شامپو هم مصرف نهایت دوماهت شه و تو جای سرد نگهداریش کن نه داخل حمام 

خدا هست.

رنگ پیاز اهمیت نداشت برام،ولی اینجا معمولا سفید هست.قرمز بیشتر برای خام خوری و ترشی استفاده میکنن

رنده ی یک پیاز با قطر۶سانت😄 چطوری بگم 😁 برای یک شامپو کافیه رنده درشت کردی با آبی که انداخته ورنده هاش بریز توش با قیف. اصطلاحا میگن سر بی قوه شده

اگه بدت نمیاد هر ۶ ماه نوروبین یا ب۱۲ بزن

خدا هست.
سلام عزیزم  الان هم همین کارو انجام میدم تیرویید و بارداری های مکرر و بیهوشی و شیر دادن و... ...

@آسمان۱۳۷۲  

عزیزم‌بخون این پست رو

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
سلام عزیزم  الان هم همین کارو انجام میدم تیرویید و بارداری های مکرر و بیهوشی و شیر دادن و... ...

سلام گلم خوبی وای اخجون بلخره جواب دادی 😍

من ۱۱ ساله پلی کیستیکم  مرکز سرم ریخته بعد از کروناهم فرق سرم باز شده نمیتونم فرق باز کنم یعنی واقعا مال منم درمیاد 😔انقد ناراحتم گاهی به خودکشی فکر میکنم میخوام خودمو خلاص کنم قبلا موهام پرپشت خشگل همه محو موهام میشدن تو عروسیا ولی  الان ۷ ساله کف سرم مشخصه 🥺 . پارسال اب پیازهفته ای سه بار زدم ب مدت یه ماه ولی چون ترسیدم ریشه موهامو یه وقت کوچیک کنه دیگه نزدم چون خونده بودم ممکنه ریشه مورو بسوزونه  ولی خیلی موهامو نرم و براق و خوش حالت میکرد ریزشمم کم میکرد الان من مشکلم ریزش نیست برا رویش میخوام  . 

اتفاقا منم مث تو عاشق بوی پیازم هرراهی باشه برا پرشدن و رویش دوباره ی موهام انجام میدم فقط واقعا اثرگذار باشه . عزیزم ببخشید سوالام زیاده ولی ممنون میشم کامل همرو جواب بدی چون دیگه پیدات نمیکنم اخه 😄🙈

گلم شما همیشه یه دونه پیاز رنده میکنی تو شامپو ؟؟ پیاز قرمز میریزی همیشه ؟؟ تفاله پیازم میریزی یا فقط ابشو ؟؟ موهاتو هفته ای چندبار بااین شامپو میشوری ؟؟ هربار همیشه چنددقیقه کفش رو سرت میمونه ؟؟ جنس کف  سرت چربه یا خشک ؟؟  بعد ماسک خود پیاز و عسل و روغن زیتونو که گفتی قبل حموم نیزنی هفته ای چندبار و چندساعت میزنی ؟؟ عزیزم لطفا اینم بهم بگو توام کف سرت مشخص بود قبل از اینکارا یا موهات معمولی بود ؟؟ میخوام ببینم واقعا پرمیشه دوباره ؟؟🥺

رنگ پیاز اهمیت نداشت برام،ولی اینجا معمولا سفید هست.قرمز بیشتر برای خام خوری و ترشی استفاده میکنن ر ...

اها پس سفید رنده میکردی همیشه ؟؟ بازم خوبه که پیازا داخل شامپو کپک نمیزد . 

بعد یه جا گفتی سال ۹۷ اینکارو میکردی ینی کلا چندسال اینکارو انجام دادی موهات پرپشت شد ؟؟ اینم بهم بگو از ماه چندم دیدی داری موی جدید درمیاری ؟؟ 

شما  ازمایش هورمونی و سونوگرافی دادی ببینی پلی کیستیک داری یا ن  اخه گفتی انگار ریزش ژنتیکی هم داری ؟؟ قبل از جراحی ها بارداری هات و تیرویید موهات نمیریخت پربود ؟؟

کاش میشد بدونم موهات چقد ریخته بود و چنددرصد بعدش پرشد ؟؟🥺🥺 خدا خیر دنیا و اخرت بهت بده قشنگم  ینی اگه منم جواب بگیرم تا یه عمر دعات میکنیم منو مامانم 🍀

رنگ پیاز اهمیت نداشت برام،ولی اینجا معمولا سفید هست.قرمز بیشتر برای خام خوری و ترشی استفاده میکنن ر ...

عزیزم هروقت آنلاین بودی بگو یه عکس بدارم ببین موهات دراین حد کم و ریخته بود یا ن 

امپولb12 و نوروبیونم میزدی ؟؟ ازهرکدوم چندتا و چه مارکی بودن اگه یادته ؟؟ والا من زمستون دوسه بار کرونا و سرماخوردگی گرفتم دوباره ریزش گرفتم امپول بیوتین بپانتین مارک بیاکتو بپاکتو زدم فعلا هفته دوممه ولی هیچ فرقی نکرد متاسفانه حالا میخوام بعدش bکمپلکس بزنم

شامپو تخم مرغی چندسال استفاده میکنی . ممکنه پرپشتی  موهات  اصلا بخاطر خود همین شامپو باشه ؟ من شامپوم تخم مرغی نیست موهام خشک میکنه شامپو شبنم بنظرت منم میتونم همین تاثیر بگیرم ؟ حجم موهات هم بیشتر شده با شامپو عصاره پیاز ؟ کجاهای سرت مو دراورده چقد مودراورده ؟😍😍