دنیااااجون مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 68 عنوان گوشی ردمی۱۲ 257 بازدید | 27 پست سلام بچه ها من دیروز گوشی ردمی۱۲خریدم ولی کنترل سنترنداره😐نوارنوتیفیکیشن مثل ایفون نمیشه مثل اندرویدمیمونه کلن توتنظیمات کنترل سنترنداره😑 اینجاتمام حنجره هالاف میزنند... هرگزکسی هرآنچه ک میگفت آن نبود...! 1402/10/20 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراردیبهشتی4 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 4694 کنترل سنتر چیه دیگه لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 من مامانم تازه براش ردمی ۱۲ خریدیم مثل آیفونه اونش #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
دنیااااجون مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 68 کنترل سنتر چیه دیگه 🤦🏻♀️ اینجاتمام حنجره هالاف میزنند... هرگزکسی هرآنچه ک میگفت آن نبود...!
دنیااااجون مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 68 من مامانم تازه براش ردمی ۱۲ خریدیم مثل آیفونه اونش پس چرامال من نداره ینی گوشی هم... 😐 اینجاتمام حنجره هالاف میزنند... هرگزکسی هرآنچه ک میگفت آن نبود...!
دختراردیبهشتی4 عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 4694 🤦🏻♀️ خب اسی جون نمیدونم بگو بهم چیه و اینکه چند خریدیش ؟؟مبارکت باشه لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 پس چرامال من نداره ینی گوشی هم... 😐 نمیدونم برو تنظیماتشو زیر و رو کن #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
دنیااااجون مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 68 خب اسی جون نمیدونم بگو بهم چیه و اینکه چند خریدیش ؟؟مبارکت باشه فدات عزیزقابل نداره ۹تومن دراومد. ازبالامیکشی پایین نت ایناروروشن میکنی ها اونجارومیگم مال ایفون رودیدی چ قشنگه شیائومی هاهم دارن میتونی عوض کنی یامث سامسونگ بشه یامث ایفون گوشی من ازریشه نداره اینجاتمام حنجره هالاف میزنند... هرگزکسی هرآنچه ک میگفت آن نبود...!
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 فدات عزیزقابل نداره ۹تومن دراومد. ازبالامیکشی پایین نت ایناروروشن میکنی ها اونجارومیگم مال ایفون رود ... ما ۷ تومن خریدیم همین چندروز پیش خریدیم #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
دنیااااجون مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 68 نمیدونم برو تنظیماتشو زیر و رو کن کردم دیشب از۱۲تاساعت۴رفتم توتنظیمات پیدانشد انگاری جاگذاشتن😑😁 اینجاتمام حنجره هالاف میزنند... هرگزکسی هرآنچه ک میگفت آن نبود...!
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 فدات عزیزقابل نداره ۹تومن دراومد. ازبالامیکشی پایین نت ایناروروشن میکنی ها اونجارومیگم مال ایفون رود ... راستی مبارک باشه ❤ #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
دنیااااجون مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 68 ما ۷ تومن خریدیم همین چندروز پیش خریدیم اخ من باچک خریدم اینجاتمام حنجره هالاف میزنند... هرگزکسی هرآنچه ک میگفت آن نبود...!
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 کردم دیشب از۱۲تاساعت۴رفتم توتنظیمات پیدانشد انگاری جاگذاشتن😑😁 😂دیگه من با گوشی مامانم کار نکردم خودمم نمیدونم وگرنه بهت میگفتم داداشم گوشیو راه انداخت کلا #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 اخ من باچک خریدم آهان #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
دنیااااجون مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 68 فدات مرسی اینجاتمام حنجره هالاف میزنند... هرگزکسی هرآنچه ک میگفت آن نبود...!