2777
2789
عنوان

شنیدن ضربان قلب جنین

90 بازدید | 9 پست

سلام،من  این هفته رفتم مطب،سه ماهه اولم تموم شد و سه ماهه دومم تازه شروع شده دکترم خواست اولین بار با دستگاه ضربان قلب جنین رو بگیره اما نتونست،البته با دستگاه سونو حرکاتش رو چک کرد و گفت خوبه!هفته چندم ضربان قلب جنین شنیده میشه

نازدار من💕تو امیدواری را به زیباترین شکل ممکن معنا کرده ای  

14 بزور شنیده میشه 

18 بهتر شنیده میشه

وستان هرکس پیام منو دید برا بالا اومدن هوشیاری مریم سادات یه حمد شفا هدیه کن ب خانم ام النبین 

دوتا بچه کوچیک داره آی سی یو هست🙇

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باسونو گرافی وژینال از اواسط هفته ششم وسونو شکمی ازهفته هفت وهشت  اماشماکه بچت تکوناشودید تو سونو جای نگرانی نیست 

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

14 بزور شنیده میشه  18 بهتر شنیده میشه وستان هرکس پیام منو دید برا بالا اومدن هوشیاری مریم سا ...

دوبارخوندم براش خدابد نده چشه

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

14 بزور شنیده میشه  18 بهتر شنیده میشه وستان هرکس پیام منو دید برا بالا اومدن هوشیاری مریم سا ...

الهی به حق این شبهای عزیز هر چه زودتر خوب بشن

در ضمن سونو ان تی و تستم هم خوب بوده اما دکترم اصرار داره  تست مرحله دومم انجام بدم واقعا ضروریه؟

در ضمن سونو ان تی و تستم هم خوب بوده اما دکترم اصرار داره  تست مرحله دومم انجام بدم واقعا ضروری ...

آره اون سونو فرق داره 

ولی واجب نیست

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات