2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نخر...مگه آویزونی..اون باید بخره

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اوه اوه چ سوتی😐😂چجوری برخورد کردی

رلم گفت مامانمه

گفتم سلام 

گفت سلام خوبی

مامان بابات خوبن 

با لبخند میگفت

من عینک آفتابی چشمم بود از استرس یادم رفت بردارم

رلم میگفت مامانم میگفت چرا عینک داشت؟!

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا حال مادر بزرگم دعا کنید ممنونم

گل نگیر 

اگه میخوای بخری یچی بگیر کوچیک باشه تو کیفت بزار اگه همچی اوکی شد بهش بده یا اگه چیزی برات خریده بود 

یه هدیه بزرگ یا گل نگیر دستت 

ادما چند دسته هستن اول طرفت بشناس یکی میبینی خوشحال میشه و بعد کلی تعریف میکنی یکی میبینی با چشم و ابرو اومدن ادای خوشحالی در میاره بعد کلی حرف میزنه که ... گرفته بود دستش اورده بود واه واه سلیقش و.... مثلا خواست خودش تو دلم جا کنه

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

من باشم نمیگیرم.  هدیه برا وقتیه که توی خونه قرار میذارین و تو قراره بری خونشون که اونم اینجا نه مطرحه و نه معقول.  سنگین باش.  خودت رو نگیر ولی وا هم نده.  

یهو میبینی کلی هزینه میکنی بعد میره میگه آره میخواست آویزون بشه. 

اونا بای. برات هدیه بگیرن.