2777
2789
عنوان

نتورک

88 بازدید | 4 پست

من ی مدت تو نتورک کار می‌کردم 

اسم شرکتشم بیز بود بشدت مضخرففف 

هم ارسالشون دیر بود هم اون بالا سری ها یه جوری رفتار میکردن که انگار از دماغ فیل افتادن 

قشنگ تابلو بود فقط،به فکر سود خودشونن 

درسته یکم سیستم تغیر کرده لازم نبود هرماه خرید بزنیم

ولی برای گسترش کارم همش باید پول تبلیغ میدادم

اگرم ی پک می‌فروختم نصفش که خرید میزدم بقیش هم تبلیغ هیچی برام نمیموند 

آخرسر هم وقتی خرشون از پول گذشت با بی احترامی رفتار کردن و از اونجا که با پول ما کشیدن بالا ب خودشون میبالیدن

اول که جلسه ذهن شویی میزاشتن خیلی رفتارشون زشته که اولش رویافزوشی میکنن بعد که کم پورسانت دادن طرف گف اتفاقا خوبه که دیدگاهتون تغیر کرد و همون اول بالاتر توقع نداشته باشین

حالا ی مدته اومدم بیرون مامانم میگه برو تو یه شرکت دیگه 

نمیدونم والا همه نتورک ها اینجورن یا ن؟ نظرشما چیه؟

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

نتورک یعنی کار اینترنتی هرچی که با اینترنت و کامپیوتر باشه این که شما میگید شرکت های هرمی هستن ک همشون کلاه بردارن بهتره اول برید به شاخه از کار با اینترنت یاد بگیرید به طور مثال طراحی سایت برنامه نویسی ادمینی یا سئو یا گرافیست خیلی زیادن بعد برید یه شرکت مرتبط با اون استخدام بشید

نتورک یعنی کار اینترنتی هرچی که با اینترنت و کامپیوتر باشه این که شما میگید شرکت های هرمی هستن ک همش ...

ادمینی که با این شرکت ها کلا فرق میکنه حقوقش ثابته بسته به نوع ادمینی 

ولی نتورک ها هم هی باید هزینه تبلیغات بدی و هم پورسانتت ثابت نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتورک یعنی کار اینترنتی هرچی که با اینترنت و کامپیوتر باشه این که شما میگید شرکت های هرمی هستن ک همش ...

البته اونجور که از حرفتون مشخصه تا حالا نتورک کار نکردین 

نتورک یعنی یسری پک های درمانی رو به ۴ تا مشتری بفروشیم ب اصطلاح در اون سایتشون خرید بزنیم مثلا خیلی زور بزنیم ۱۰ میلیون فروش بکنیم همش ۱۷۰۰ میگیری و اصلا نمیصرفه