2777
2789
عنوان

شوهرم میگ چرابهم زنگ میزنی بهم زنگ نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 35 پست

دیگ زنگ نزن از کسی دیگه کمک بخاه فارغ هم شدی بهش توجه نکن و کلا تماس نگیر بزار بفهمه بیشتر با بقیه حرف بزن و تماس بگیر بشه براش حسرت والا بعضیا باید ازشون دریغ بشه قدر بدونن 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
پشت هم نزنگ حتنا نمیتونه جواب نمیده خودش ببینه زنگ میزنه یا پیام بده

نمیدونم والا اصلا خیلی بیخیال براش اهمیت نداره خیلی شرایط بدیم تنها توخونه تواین وضعیت این حرفارم ک میزنه دلموبدجورشکوند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی بنظر من خیلی از ادما اخلاقیات خاص خودشونو دارن نامزد دوست منم اینجوره انقدم قشنگ باهاش کنار اوم ...

نمیترسه که داره زیر آبی می‌ره که جواب نمی‌ده؟! 

اینقدر سخته جواب بده بگه ده دقیقه دیگه زنگ میزنم که همسرش هم نگران نشه؟! 

ولی بنظر من خیلی از ادما اخلاقیات خاص خودشونو دارن نامزد دوست منم اینجوره انقدم قشنگ باهاش کنار اوم ...

بعدک رفت زیر سقف وباردارشد ی چیزی احتیاج داشت بازم میتونه کناربیاد 

ن اصلا مهم نیس براش انقد اشک ریختم وعذاب کشیدم یدفعه منو بیرون نبردتفریح نبرد همش تنها توخونه 

عزیزم فایل صوتی کلید مرد و از دکتر حبشی گوش بده راه حل و بهت میگه

یک عدد ترکیده☺ دوست من وقتی کسی میاد اینجا یعنی هیچ هم صحبتی نداره . لطفا الکی گزارش نزن☺ممنونم از تو آدم بادرک و شعور🙏
پشمشونم نیس خوشحالم میشن

بزار بشن چی از این مهم تره ک ادم شخصیتش رو حفظ کنه و اصلا به ادمای قدر نشناس توجه نکنه با هر کی باید در حد و اندازه خودش برخورد کرد

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
استادت یا تفکرات موافقه؟!!!!!

🙂

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
شاید همیشه یه کاری داشتی باهاش زنگ زدی که اینطوری می‌کنه  تا حالا زنگ زدی حالشو بپرسی

اره حالشومیپرسم حالا بماند کارشم دارم کاری برام انجام نمیده همش میگ ب خونوادت بگو خودت برو با مادرت برو

من بودم خودم میکشتم تا نیاز نداشته باشم بهش زنگ بزنم 

ی سری چیزا مجبورم انقدچیزا دلم میخواسته بش نگفتم اگرم گفتم یا یادش رفته یا نگرفته یا انجام نداده بی فایده فقط خودم بی ارزش کردم بش گفتم

اره حالشومیپرسم حالا بماند کارشم دارم کاری برام انجام نمیده همش میگ ب خونوادت بگو خودت برو با مادرت ...

خب پس تقصیر اونه 

باید روش کار کنی دیگه یکی دوبار خودتو بزن به حال خرابی بگو زنگ زدم ج ندادی بترسونش 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا