2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

1704 بازدید | 8 پست

شنیدم درآمدش خیلی بالاست و حتی مهاجرپذیره 

کسی هست اینجا راجبش اطلاعی داشته باشه 

رشته دانشگاهی مربوط بهش چه رشته ایه؟

بعد اینکه حتما باید تحصیل کرده دانشگاه باشی یا دوره هم بگذرونی خوبه؟

برا شروع کسی که تازه قراره از صفر شروع کنم باید دقیقا چیکار کنه

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

رشته دانشگاهیش کامپیوتر (نرم افزار )هست.ولی برنامه نویسی آپدیت باهات کار نمیکنن مثلا سی شارپ بهت یاد میدن.صفر تا صد کار روهم یاد نمیدن.باید آموزشگاههای بیرون بری.مثلا موسسه کهکشان نور .یا موسسه آرژنگ یا جهاد دانشگاهی.و بعد از اون باید خیلی تجربه کسب کنی چون با یه کلاس رفتن برنامه نویس نمیشی فرزندم نقطه.البته بگم الان اکثرا برنامه نویسی پایتون میرن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته دانشگاهیش کامپیوتر (نرم افزار )هست.ولی برنامه نویسی آپدیت باهات کار نمیکنن مثلا سی شارپ بهت یاد ...

میخواستم دانشگاه اول برم حسابداری یا مدیریت مالی بخونم 

بعد با تحقیق فهمیدم برنامه نویسی بهتره 

پس رشته برنامه نویسی که صفر تا صدیاد بدن دانشگاه نداره؟ 

بعد اینکه من شمالم تو یه شهر کوچیک ،از طریق مجازی جای مطمعنی رو میشناسی یاد بدن تا کامل سعی کنم روش مسلط شم و به مرور زمان وارد حوضه کاری 

میتونم یرای هر کاری سختی ای هس🙂ولی من تمام تلاشمو میکنم فقط نمیدونستم دقیقا از کجا و چی شرو کنم

میخواستم دانشگاه اول برم حسابداری یا مدیریت مالی بخونم  بعد با تحقیق فهمیدم برنامه نویسی بهتره ...

الان اکثرا کلاسها ۵ شنبه جمعه هست و لایو برگزار میشه.برای اطمینان میتونی یه دوره حضوری بری بعد دوره های بعدش رو لایو شرکت کنی.

الان اکثرا کلاسها ۵ شنبه جمعه هست و لایو برگزار میشه.برای اطمینان میتونی یه دوره حضوری بری بعد دوره ...

کجا برم؟ یعنی در قدم اول برم یه کلاس برنامه نویسی ثبت نام کنم منظورتون اینه؟

حالا شما برو قیمت کلاسها رو ببین شاید منصرف شدی از برنامه نویسی.چون هزینشون خیلی بالاست.

خب هزینش چنده 

منصرف که نه، کسی که واقعا بخواد ار این برنامه نویسی یه نتیجه خوب کسب کنه حاضره هزینه کنه 

با پول کارکردم بدستش میارم نگران هزینه نیستم