2777
2789

دوستان عزیز من پسرم سه سالشه زبان فارسی کامل حرف میزنه دیگه  به نظرتون الان براش کارتون بزارم کسی تجربه ای داره ممنون میشه راهنمایی کنید اگه مجموعه ای هم سراغ دارین معرفی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه رو اذیت نکن

ما ۳ تا بچه ایم

از بچگی جلو تلوزیون خوابوندنمون همزمان با زبان مادری انگلیسیو حرف زدیم

الان کوچیک ترینمون ۶ سالشه فارسی و ترکی استانبولی بلده و انگلیسیم در حد مکالمه روزمره حرف میزنه

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
بچه رو اذیت نکن ما ۳ تا بچه ایم از بچگی جلو تلوزیون خوابوندنمون همزمان با زبان مادری انگلیسیو حرف ...

نه نمیخام اذیت بشه من حتی تلویزیون هم الان نمی ذارم زیاد ببینه در حد روزی یک ساعت اینا 

خودت چند سالته؟

۲۰

اگه واسه عموم پیامک تبریک سالگردعضویت بره تقصیر نی نی یاراست حلالتون نمیکنم،سن الله نینی یار جان نترکون کاربری ۱۰ اممه  بی بی گفت خدارو چی دیدی شاید شد،گفتم بی بی داره نامزد میکنه،باز گفت خدارو چه دیدی شاید شد🖤
شما اذیت شدین یعنی‌؟

نه

ولی میگم تحت فشارش نزار

منظورتون اینه زبان مادریش یه چیز دیگه هست و الان فارسی رو هم کامل یاد گرفته؟

نه زبان مادری اش همون فارسی هست ولی خوب چون میگن اگه قبل از یاد گرفتن زبان مادری شروع کنی بچه ها گیچ میشن ک زبان مادری اشون دچار مشکل میشه میگم الان که فارسی و بلده شروع کنم کارتون های انگلیسی 

وای بازم از این مامانای انیشتین ساز

طبق تجربم اشتباهه

برو براش کلی اسباب بازی بخر

اولا تو این سن نباید تلوزیون ببینه

مغزش درحال رشده

فعالیت مغز،موقع فیلم دیدن،از فعالیت وقتیکه خوابیدیم کمتره

یجورایی حالت استندبای مغزه

لطفا تا ۷ سالگیش کاریش نداشته باش 

بازی کنه و از زندگی لذت ببره

یه بانچمز یا زنجیره ستاره ای براش بخر چینه و میله های هزار کاره

بازی خیلی خوبه

پسر بزرگ من باشگاه میره اونجا یه جلسه کامل بازی دارن از وسطی گرفته تا .....

مربیش میگه به چشم شما یه بازی ساده س

نتیجش عالیه

ورزشم یه ورزش رزمی خشنه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،