2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته اما یه نفرو منرو اذیت کرد و حقمو خورد بعد ناراحت شدم و دنبال گرفتن حقم رفتم .این حرفو زد بهم&n ...

میخوام بگم که توقع نداشته باشید با ادما به مشکل بخورید و مدام اونا کوتاه بیان ...اطرافیان ما که اینطورن هر رقتاری میخوان دارن و انتظار دارن باهاشون بسازیم .اگر یکبار رفتاری بدشونو به روشون اوردیم ما ادم بده میشیم

درسته اما یه نفرو منرو اذیت کرد و حقمو خورد بعد ناراحت شدم و دنبال گرفتن حقم رفتم .این حرفو زد بهم&n ...

والا اونه که حق تو رو خورده اون کسی که باید این حرفو میزد خودت بودی نه اون

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

و چقدر هم تناقض هست بین تصور ما و واقعیت آدما که‌ بعد از مشکلات خودشون رو نشون میدن...

اره منم راجب یه آدم یه تصور دیگه داشتم ولی‌ تهش جوری خودشو نشون داد که تمام تصوراتم نسبت به حودشو خراب کرد

میخوام بگم که توقع نداشته باشید با ادما به مشکل بخورید و مدام اونا کوتاه بیان ...اطرافیان ما که اینط ...

تو این جمله ای که گفتی حق زیاد بود 

تا وقتی باهاشون خوبیم خوبن 

هر چند طرف چون براش سود داشتم اینجور بود تا دستش رو خوندم و باهاش به مشگل برخوردم اون روی واقعیش رو نشون داد

تو این جمله ای که گفتی حق زیاد بود  تا وقتی باهاشون خوبیم خوبن  هر چند طرف چون براش سود ...

گاهی باید بگی خدا رو شکر که بایکی به مشکل خوردم و دستش رو شد وگرنه همچنان با همچین ادمی ادامه میددی

گاهی باید بگی خدا رو شکر که بایکی به مشکل خوردم و دستش رو شد وگرنه همچنان با همچین ادمی ادامه میددی

من که خیلی وقته خداروشکر کردم😂دیگه برام اهمیتی نداره