2777
2789
عنوان

بچه آروم خوبه یا بیش فعال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 23 پست

به هر شیطوونی بیش بعال نمیگن 

بیش فعال یه اختلاله درسشونم بد میشه جون توجه ندارن 

اما مثلا بجه من باهوشه شیطونه درسشم عالیه ممتازه اوندقت  بعضیا دلمومو میشکوندن میگفتن بیش عاله بدون هیچ تجربه ای از دیدن بچه بیش فعال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه آروم و بچه بیش فعال خودشون انتخاب نمیکنن کدوم باشند پس نگید این خوبه یا اون خوبه.این حرفا تو روا ...

اروم منظورم آروم معمولی نیست کسی ک خیلی مظلوم و تو سری خور و ساده و بی اعتماد ب نفس و کمرو هست بالاخره این هم یه ضعف حساب میشه دیگ

میخام بدونم بین این دو مدل شخصیت کدومش بهتره

کی گفته بچه ای که دفاع کردن که حق طبیعیه انسانه از خودش بلده بیش فعاله؟حقا که جهان سومی هستیم

منظورم متوجه نشدی دارم دو تا تیپ شخصیتی ک بالا گفتم رو مقایسه میکنم منظورم ب بقیه افراد نیست.

بچه حد وسط خوبه نه زیادی آروم و بی زبون 

نه بیش فعالی 

بچه های بیش فعال خیلی اذیت میکنن اصلا هم تمرکز واسه یادگیری ندارن یکی از اقوام خیلی نزدیک پسرش بیش فعاله الان 18 سالشه مامانش پیر شده از دستش میگه کاری یا حرفی بر خلاف میلش باشه یا کوچکترین بحثی میشه میره تو اتاق در رو همچی میزنه به هم ک 4 ستون خونه میلرزه یا داد و بیداد راه میندازه اعصاب ما رو میریزه بهم یه بار میگه سر پول بیخ گلوی باباشو گرفته میخواسته خفش کنه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

نه این بچه کاملا طبیعیه 

همه چی حد وسطش خوبه 

بیماری که نه ولی یه جور ضعف حساب میشه چون خودم از نوع شخصیت اولی بودم خیلی آزار دیدم دوسنداشتم بچه ام مثل خودم بشه

براهمین این سوال رو پرسیدم دلم میخاد بچه ام شخصیت قوی داشته باشه و بتونه حق و حقوقشو بگیره از خودش دفاع کنه