donya8080 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 308 عنوان بهترین و مدرن ترین لباس برای بیرون کجای تبریز میفروشن بیاین عکس نمونه 📸 86 بازدید | 9 پست سلام خانوما وقت بخیر شیکترین و مدرن ترین لباس ها رو کجای تبریز میفروشن مثلا انواع شلوار های شیک مثل نیم بگ و بلوز یا تاپ های یقه اسکی و مانتو های اسپورت و جلو باز لطفاً هرجایی رو میشناسین که از این نوع مدل لباس ها داشته باشن بگین ❤️ 1402/10/20 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faezehkha عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 2900 باغمیشه رفتی؟از ایناپره ولی خیلی گرون میدن خیلی اجاره مغازه هاشونم میکشن روش بی انصافا
donya8080 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 308 باغمیشه رفتی؟ از ایناپره ولی خیلی گرون میدن خیلی اجاره مغازه هاشونم میکشن روش بی انصافا نه باغمیشه نرفتم اکثرا نصف راه و تربیت و بازار تبریز الان همه جا واقعا گرونه 😢
rogii عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 491 همه جا هست فروشگاههایی که این مدلارو دارنسنگ فرش ولیعصر،تربیت ، نصف راه ، من خریدامواز اینجاها میکنممرکز خرید ها و پاساژای دیگه م هستن توی ابرسان و جاهای دیگهبرجشهر هم مانتوهای خوبی همیشه داره برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازهی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
rogii عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 491 باغمیشه رفتی؟ از ایناپره ولی خیلی گرون میدن خیلی اجاره مغازه هاشونم میکشن روش بی انصافا باغمیشه قیمتاش خیلی بهتر از جاهای دیگه س برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازهی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
donya8080 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 308 باغمیشه قیمتاش خیلی بهتر از جاهای دیگه س ببخشید منظورتون از باغمیشه بازارشه یا چی من کلا نرفتم تنوع شون زیاده ؟!
rogii عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 491 ببخشید منظورتون از باغمیشه بازارشه یا چی من کلا نرفتم تنوع شون زیاده ؟! یه خیابونش کلا بازاره دیگه، اره تنوع زیاده همه چی هم دارن برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازهی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
donya8080 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 308 یه خیابونش کلا بازاره دیگه، اره تنوع زیاده همه چی هم دارن خیابون اسمی هم داره یا میگن همون بازار باغمیشه
rogii عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 491 خیابون اسمی هم داره یا میگن همون بازار باغمیشه همون بازار باغمیشه بگی همه میشناسن ولی خیابونش شیت هفت هست فک کنم ، ینی قبلا راننده اژانس گفت بهش میگن شیت هفت ولی بازار بگی همه بلدن برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازهی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
donya8080 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 308 همون بازار باغمیشه بگی همه میشناسن ولی خیابونش شیت هفت هست فک کنم ، ینی قبلا راننده اژانس گفت بهش می ... مرسی عزیزم حتما میرم