2777
2789

سلام خانوما وقت بخیر 

شیکترین و مدرن ترین لباس ها رو کجای تبریز میفروشن 

مثلا انواع شلوار های شیک مثل نیم بگ و بلوز یا تاپ های یقه اسکی و مانتو های اسپورت و جلو باز 

لطفاً هرجایی رو میشناسین که از این نوع مدل لباس ها داشته باشن بگین ❤️

باغمیشه رفتی؟ از ایناپره ولی خیلی گرون میدن خیلی اجاره مغازه هاشونم میکشن روش بی انصافا

نه باغمیشه نرفتم اکثرا نصف راه و تربیت و بازار تبریز 

الان همه جا واقعا گرونه 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا هست فروشگاههایی که این مدلارو دارن

سنگ فرش ولیعصر،تربیت ، نصف راه ، من خریدامواز اینجاها میکنم

مرکز خرید ها و پاساژای دیگه م هستن توی ابرسان و جاهای دیگه

برج‌شهر هم مانتوهای خوبی همیشه داره

برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازه‌ی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
باغمیشه رفتی؟ از ایناپره ولی خیلی گرون میدن خیلی اجاره مغازه هاشونم میکشن روش بی انصافا

باغمیشه قیمتاش خیلی بهتر از جاهای دیگه س

برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازه‌ی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
ببخشید‌ منظورتون از باغمیشه بازارشه یا چی من کلا نرفتم  تنوع شون زیاده ؟!

یه خیابونش کلا بازاره دیگه، اره تنوع زیاده همه چی هم دارن

خیابون اسمی هم داره یا میگن همون بازار باغمیشه

همون بازار باغمیشه بگی همه میشناسن ولی خیابونش شیت هفت هست فک کنم ، ینی قبلا راننده اژانس گفت بهش میگن شیت هفت ولی بازار بگی همه بلدن