2777
2789

خانما برای این دو مورد باید امضای شوهر باشه؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

اگه اون آقا سفر باشه،اون خانم یا بچه رو بیمارستان قبول نمیکنه؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
برا بچه فقط رضایت پدر لازمه بقیه نه

حتی اورژانسی هم قبول نمیکنن؟

اگه پدر سفر باشه چی؟

برای بستری کردن اجازه نمیخواد که.خودشون بستری میکنن یکی باید فرم مشخصاتو پر کنه و هزینه رو پرداخت کنه.

برای عمل جراحی حتما نباید شوهر باشه.پدر و مادر هم میتونن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
برای بستری کردن اجازه نمیخواد که.خودشون بستری میکنن یکی باید فرم مشخصاتو پر کنه و هزینه رو پرداخت کن ...

بستری کردن بچه هم اجازه پدر نمیخواد؟

بستری کردن بچه هم اجازه پدر نمیخواد؟

والا من تا حالا نشنیدم بیمارستان برای بستری کردن اجازه بخواد.نه اجازه پدر نه مادر هیچکدومو نمیخواد.

اگه منظورتون عمل جراحی بچتونه شما به عنوان مادر هم میتونید برگه عملو امضا کنید لزوما نیاز به شوهرتون نیست

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

اگه میخای عملی رو خودت انجام بدی خیر 

زن برا تصمیمای مالی تحصیل عمل جراحی بستری شدن....نیاز به اجازه همسر نداره و برا بچه هم اجازه مادر کافیه البته ممکنه پدر راضی نباشه که مشکل بوجود میاد

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!
سلام خوبین؟ ببخشید شما مشکل رفلاکس داشتبن باردار شدین؟؟مشکلتون بهتر شد؟

سلام ،ممنون،قبل بارداری درد معده و رفلاکس داشتم،خداروشکر تو بارداری اصلا اذیتم نکرد تا الان

سلام ،ممنون،قبل بارداری درد معده و رفلاکس داشتم،خداروشکر تو بارداری اصلا اذیتم نکرد تا الان

جالبه چرا همهری اونایی که مشکل معده و رفلاکس داشتن توب بارداری خوب شدن؟؟

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏
جالبه چرا همهری اونایی که مشکل معده و رفلاکس داشتن توب بارداری خوب شدن؟؟

واسه خودمم جالب بود،بااینکه تو بارداری همه جور میوه و غذا میخورم،به اینکه اسید داره یا باعث سردی معده میشه توجه نمیکنم