2777
2789
عنوان

به نظرتون مادرم ناراحت میشه؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 34 پست

مامان من باشه ناراحت نمیشه 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روز مادر واسه مامانم ی پلاک خریدم ی تومن الان روز پدر میخوام براش گوشی بخرم12 تومن     ...

ولی ماشاءالله چه کیسه خلیفه داریناااا 😂😂حسودی میکنم اما نمیکنم چون من هنوز سنم پایین شاغل شم ان‌شاءالله قسمت مام شه اما حسودیم میشه که مستقل بودن خیییلی خوبه 🥰😂

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

مامان من باشه ناراحت نمیشه.  ولی خوب اگر احتنال میدی ناراحت بشه یدونه پلاک سبک هم برا مامانت بخر.  

ولی خوب مامان من کلا خیلی براش این چیزا اهمیت نداره.  میگع مهم اینه به یاد آدم باشین.  

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥