2777
2789
عنوان

لنز طبی کیا استفاده میکنن؟

603 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. من چشمام ضعیفه عینک دارم تو خونه استفاده میکنم اما بیرون نه چون دوست ندارم. میخوام لنز طبی بگیرم، ترجیحا رنگی، خواستم کسایی که دارن نظرشونو بگن. قبلش بگم ممنون از اینکه وقت می‌ذاریدو اگه سوالاتم زیاده عذرخواهی میکنم.😊

اینکه روش نگهداریش چطوره، ؟ سخته ایا؟

باید برم چشم پزشک اول یا اینکه همون قسمت خودشون اپتومتریست دارن کافیه؟ 

در مورد فصلی و سالانه بودنشم لطفا روشنم‌کنید. مثلاً سالانه تا یکسال اگه مراقبت کنید ماندگاره؟ کدومش بهتره اصلا 

چشمو حساس نمیکنه چون شنیدم خیلی خوب نیست بعضیام میگن نه خوبه. اگه در مورد هزینه شم میدونید کمکم کنید لطفا.

کلا موندم بخرم یا چی. آخه بیرون اذیتم خیلی واضح نمی‌بینم به چشمام فشار میاد دوست دارم تجربه کنم لنزرو.

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
واسه منم سواله

😏امیدوارم به جوابی برسیم

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لنز فصلی بگیر  مارک خوب چندتایی هست ولی بنظرم بهترین ایروپتیکس هست

ممنون گلم. شما استفاده میکنی؟ میشه بگید از چه نظر میگی فصلی؟

سلام.من ۱۵ سال لنز میذاشتم تا اینکه عمل کردم 

منم عینک دوست نداشتم.من اوایل لنز سالانه میذاشتم و بعدتر فصلی میگرفتم.فصلی ها تقریبا سه تا چهار ماه استفاده می‌کردم. من لنز از دکتر میگرفتم.من صبح از خواب بیدار میشدم تا شب موقع خواب میذاشتم و مشکلی هم نداشتم. 

برای نگهداری هم شبا داخل مایع داخل جا لنزی می‌داشتم.و هر موقع هم میخواستم بدارم داخل چشمم با سرم میشستم

طبی معمولی از طبی رنگی راحت تره برای استفاده مداوم و روزانه

فصلی بهتره گرچه بیشتر از یک فصل دوام میاره ولی با این آلودگی هوا بهتره فصلی بگیرید که عوض بشه.

نگهداریش که یه سرم شستشو میگیرید و بعد توی جالنزی مایع مخصوص میریزید شب تا صبح می مونه و هفته ای یک بار هم قطره یا قرص ضد رسوبش رو اضافه میکنید.

قلق گذاشتن و برداشتنش دستتون بیاد سخت نیست ولی به نظرم یه دکتر ببینه چون برای چشم های خشک خیلی خوب نیست. هزینه هم بستگی به شماره چشمتون و آستیگمات بودن داره و  اگه تهران هستید از پاساژ بزرگان بگیرید خیلی ارزونتر از جاهای دیگه درمیاد.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
ممنون گلم. شما استفاده میکنی؟ میشه بگید از چه نظر میگی فصلی؟

خواهش میکنم 

اره من خیلی ساله استفاده میکنم 

فصلی‌چون زودتر عوض میشه نسبت به سالیانه 

سالیانه تک جفت هست 

فصلی ۳ جفت که تا چندسال پیش ؛میشد ۴ ماه استفاده کرد 

ولی اگر الان تو شهر آلوده ای هستید بخاطر آلودگی هوا ؛بیشتر از ۳ ماه استفاده نکنید بهتره

لنز راحتیه ؛اکسیژن رسانیش خیلی خوبه ؛البته چند مدل داره سیباویژن بهتره 

ولی واسه من بی رنگ ؛رنگی میدونم که داره ولی اینکه طبیعیه یا نه رو نمیدونم 

[QUOTE=324017800]سلام.من ۱۵ سال لنز میذاشتم تا اینکه عمل کردم  منم عینک دوست نداشتم.من اوایل لنز سالانه میذاشتم ...[/QUOTE

ممنون عزیزم. چرا بعدش فصلی انتخاب کردی؟ دلیلی داشت؟ آخه فک کنم فصلی گرون تره گفتم یجوره باشه بصرفه باشه واسم البته که اول کیفیت و راحتی و سلامت چشمم مهمه. تو انتخاب رنگ دستت باز بود ؟

طبی معمولی از طبی رنگی راحت تره برای استفاده مداوم و روزانه فصلی بهتره گرچه بیشتر از یک فصل دوام می ...

اها مرسی که دلیلی فصلی بودنشو فرمودید. گفتم در کنار طبی بودنش رنگی باشه و قشنگ تر بشه، فقط برای تجربه وگرنه بیناییم درست بشه مهمتره. بازم ممنون مهربون

خواهش میکنم  اره من خیلی ساله استفاده میکنم  فصلی‌چون زودتر عوض میشه نسبت به سالیانه&nbs ...

یعنی فصلی بیشتراز یه جفته؟ موقع خرید هزینه ای که میدیم برای سه جفته؟ خیلی خوبه که. هم از نظر هزینه هم اینکه واسه آلودگی 

یعنی فصلی بیشتراز یه جفته؟ موقع خرید هزینه ای که میدیم برای سه جفته؟ خیلی خوبه که. هم از نظر هزینه ه ...

بله فصلی ۳ جفت داره 

البته جدیدا شرکت ها و دکترا که تجویز میکنن ؛خودشون بسته رو باز میکنن و جفت جفت میفروشن 😒 ولی درستش اینه داخل جعبه باشه و ۳ جفت باشه توش

بله فصلی ۳ جفت داره  البته جدیدا شرکت ها و دکترا که تجویز میکنن ؛خودشون بسته رو باز میکنن و جف ...

مرسی مهربون واقعا اطلاعی نداشتم از این موضوع... بوس😊

اها مرسی که دلیلی فصلی بودنشو فرمودید. گفتم در کنار طبی بودنش رنگی باشه و قشنگ تر بشه، فقط برای تجرب ...

رنگی قشنگه ولی یه بار مثلا یه مدل ارزون هفتگیشو بگیر ببین باهاش کنار میای. من جایی که تاریک بود (معمولا توی خونه دوست دارم کمی تاریک باشه) یا بعد از غروب که مردمک چشم بازتر از حد لنز میشد خیلی راحت نبودم باهاش ولی طبی بی رنگ برام خیلی راحت تره.

یه چیز دیگه هم داره همیشه باید بساط جالنزی و مایع همراهت باشه و ناخنات کوتاه باشه. بنابراین اگه اهل این هستی شب جایی بمونی یا کاشت ناخن داری اینا رو هم درنظر داشته باش.