2777
2789
من قبلا سال ۸۷ رفتم کیش،شهر زیرزمینی و قایق کف شیشه ای رفتم.... حالا جاهای بهتر که بیشتر خوش بگذره و شاد باشه کجاها بریم؟
💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شنیدم با توجه به هزینه ای که میشه و امکاناتی که ا نجا داره همون یه بار بری کافیه.نهایت سه روز واسه گشت و گذار و خرید کافیه

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

ساعت رفت وبرگشتم خیلی بده؟ احساس میکنم اینطوری با بچه دو روز رفت و برگشت رو ازدست میدم..... آژانسیه نامرد.... اصلا این موضوع رو نگفت... بچه هم بدقلقی میکرد و ما هم حواسمون نشد....
با ماشین تا شیراز بد نیست..... ولی خیلی راهه... همسرتون اگه اهل رانندگی طولانی مدت و خوابش نمیبره و مشکل کمر و.... پیدا نمیکنه خوبه تو شهر شیراز ماشین داشته باشید... اما جاتون رو از قبل مشخص کنید و فکر کنم یه شل اصفهان بمونید بهتر باشه
سان بچه نوپات تو کالسکه میشینه یا همش در حال دویدنه؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.