2821
2789
عنوان

تروخدا بیایین

65 بازدید | 8 پست

خانما امروز دوستم اینجا بود تعریف میکرد می‌گفت من چند وقت پیش با یکی بودم یارو زن و بچه داشته بعد دیدم توجه نمیکنه دیگه ولش کردم هر چی من گفتم بگو کی بوده نگفت فقط گفت تو می‌شناسی درباره اش باهام حرف زدی 

من ترسیدم شک کردم که نکنه با شوهر من بوده چون شوهرمم چند وقت پیش گفت من از همسایه خوشم نمیاد خیلی پرو هست دیگه نیاد خونمون از اون ورم شوهرم همچین آدمی نیست نمی‌دونم چیکار کنم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

نه بنظر من این دلیل نمیشه بیاین این قضایا رو بهم ربط بدین در مورد دوستتون که بهرحال طرف هرکی باشه اسمشو نمیگه بخصوص حالا که آشناهم هست دیگه اصلا نمیگه پس به این فکر نکنید که طرف شوهرتونه در مورد شوهرتون هم همه ی آدمها هرچقدرم اجتماعی و مردم دوست باشن عادیه بخوان از بعضیا فاصله بگیرن مثلا همون همسایتون و اینم یادتون باشه اگر خیانتی در کار باشه به موقعش می فهمید پس با پیش بینی کردن فقط خودتونو اذیت می کنید اگر بودجه ش رو دارید روانشناس معرفی کنم اگر هم نه زنگ بزنید به ۱۴۸۰ مشکلتون رو شرح بدید و از این دل شوره در بیاید ۱۴۸۰ هم مشاوره ی رایگانه هم اطلاعات شخصی تون حفظ میشه

نه بنظر من این دلیل نمیشه بیاین این قضایا رو بهم ربط بدین در مورد دوستتون که بهرحال طرف هرکی باشه اس ...

ممنونم. عزیزم چشم حتما

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه بنظر من این دلیل نمیشه بیاین این قضایا رو بهم ربط بدین در مورد دوستتون که بهرحال طرف هرکی باشه اس ...

عزیزم زنگ زدم میگه کد مشاوره

عزیزم زنگ زدم میگه کد مشاوره

بگو من اولین باره تماس میگیرم مشاوری نمیشناسم که کدش رو بهتون بگم لطفا خودتون من رو به یه مشاور خوب وصل کنید میخوام در مورد مسائل زندگی مشترک حرف بزنم 

عزیزم تونستی با مشاور حرف بزنی؟ منتظرم بیای و تعریف کنی واسم

اره عزیزم ببخشید دیر شد گفت همچین فکری نکن و حالا که مطمعنم نیستی بنا بر این بزار که همچین اتفاقی نیفتاده فقط رابطه تو قطع کن با اون خانم

اره عزیزم ببخشید دیر شد گفت همچین فکری نکن و حالا که مطمعنم نیستی بنا بر این بزار که همچین اتفاقی نی ...

آره دقیقا 

ببین حالا جدا از اینکه اصلا طرف با شوهرت بوده یا نه

به حرفاش فک کن ببین چیزی که گفته خیلی زشته گفته طرف متاهل بود و بهم بی توجهی میکرد برا همین ولش کردم یعنی اصلا از اینکه طرف متاهل بوده ناراحت نیستا از این ناراحته که چرا بهش بی توجهی میکرده این آدم اصلا آدم درستی نیست خیلی آروم ازش فاصله بگیر زیادم ضایع نکنا دیدی ناراحت شد کینه به دل گرفت مصیبت شد بعدا واست و اینکه هیچ وقت این موضوع رو به هیچ کس دیگه ای نگو اگر دیدی خیلی نیاز به درد و دل داری من اینجام و ۱۴۸۰ هم همیشه هست 

یه احتمال هم در نظر بگیریم که طرف واقعا شوهر تو بوده خیلی خوشحال باش چون شوهرت اصلا بهش رو نداده و شاید خودش عمدا اومده اینو بهت بگه که تو شک کنی و از شوهرت فاصله بگیری یا دعوا کنین سرش تا خودشو بچپونه تو دل شوهرت 

فقط آروم آروم ازش فاصله بگیر و خودتو همیشه مشغول نشون بده و سعی کن رابطت با شوهرت خیلی عالی باشه 

آره دقیقا  ببین حالا جدا از اینکه اصلا طرف با شوهرت بوده یا نه به حرفاش فک کن ببین چیزی که گف ...

چشم درخواست میدم قبول کن داشته باشمت