2777
2789

نوع داره،

اگ جنس مخالف خودت باشه ینی خود تویی در قالب جنس مخالف، مثلا دختر باشی همزادت خودته فقط پسر، نمیزاره با کسی بری در رابطه و مدام اذیتت میکنه حتی شخصی که باهاشی هم اذیت میکنه، نوع دیگ نوع خوبشه، ینی همزاد هم جنس، ففط وقتی اشتباه میکنی اذیت میکنه، شبا موقع خواب حالت خفگی بهت دست میده، یهو خودتو میبینی و فک میکنی داری ب اینه نگاه میکنی ولی اینطور نیس... مدام بی خوابی و حسای بد...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نوع داره، اگ جنس مخالف خودت باشه ینی خود تویی در قالب جنس مخالف، مثلا دختر باشی همزادت خودته فقط پس ...

بقیه هم میتونن ببیننش 

اللهم عجل لولیک فرج.✨                                            دختر کورد❤️
ولی من همزاد خواهرم رو دو بار دیدم

منم یکیشو میشناسم یکی دوبار خودش خونه بوده رفیقاش دیدنش مثلا با یکی دیگ از دوستاش داره راه میرع هرچی صداش زدن ج نداده بعد که ب خودش گفتن چرا هرچی صدات کردیم جواب ندادی فهمیده همزادش بوده، دیگ نمیدونم والا

منم یکیشو میشناسم یکی دوبار خودش خونه بوده رفیقاش دیدنش مثلا با یکی دیگ از دوستاش داره راه میرع هرچی ...

یه بار ساعت دوازده شب بود خواهرم و مامانم  خواب بودن منم داشتم درس می‌نوشتم تو اتاق ،که عموم اومد کار داشت مامانم بیدار شد منم اومدم تو حیاط پیش عموم مامانمم تو خونه باعموم حرف میزدن که من از پشت مامانم همزاد خواهرمو دیدم رفت تو اون اتاق که من درس می‌نوشتم

وقتی اومدیم تو رفتم دیدم خواهرم خوابیده هیچکس هم تو اتاق نبود، فردا هم از خودش پرسیدم گفت من اصلا بیدار نشدم 

اللهم عجل لولیک فرج.✨                                            دختر کورد❤️