2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت که یکی بهش تو تلگرام پیام داده یه عکس  قدیمی از یه زن فرستاده بود که کپی خودش بود و بهش گفتن این مادرته اگه میخوای بیشتر راجبش بدونی باید بیای تبریز اینم گفته من نمیتونم بیام و شما داری چرت و پرت میگی 

از یه طرفی هم عکسه مشخص بود فوتوشاپ یا هوش مصنوعی نبوده یعنی از یه آلبوم قدیمی عکس انداختن که دختره رو به شک انداخته بودن خیلی شبیه زنه بوده میگه کپی خودم بود ، گفت من تا پنج سالگی عکس نداشتم مامانم گفته عکسام تو گوشی بابام بود که تو پارک گوشیشو دزدیدن

بعد راهنمایی میخواست که بره یا نره با کی بره.. بقیه هم گفتن با خانوادش یا مادربزرگش درمیون بزاره

⁦⁦✯⁠
گفت که یکی بهش تو تلگرام پیام داده یه عکس  قدیمی از یه زن فرستاده بود که کپی خودش بود و ب ...

خب مادربزرگش چیشد داشت اول اونو تعرقف میکرد

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
من یه فیلم این مدلی دیدم قدیما حالا نمی گم ایشون دروغ میگه

ایشون خیلی مضطرب بود و کلی قسم خورد که بیکار نیست بیاد اینجا اینو تعریف کنه چون گرفتاره نمیدونه با کی درمیون بزاره اومده اینجا پیشنهاد خواسته از بقیه

⁦⁦✯⁠
من یه فیلم این مدلی دیدم قدیما حالا نمی گم ایشون دروغ میگه

منم احساس کردم داره دروغ میگه 

ولی خود دوست من میگفت مادربزرگش تو خواب ی زن خوشگل و مو بلند رو دبده بوده که انگار جن بوده 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
اره

اون که اولاش بود گفت مادربزرگم اون زمان، موقع بارداری همیشه خواب میدید که یه زن با موهای بلند  میاد و یه بقچه سیب میده دستش و میگه این بچه ها ماله منه

مادربزرگه هم چندسری فکر کنم بچه هاش مردن یا تا یه سن کمی زنده میموندن

بعدش یه ماجرا دیگه میشه همون مهسا میگه تو باید واسم دنبال یه کتاب بگردی و مشخص نیست کتابه اصلا چیه و اسی کل خونه رو میگرده از مادربزرگشم میپرسه چیزی دست گیرش نمیشه

⁦⁦✯⁠