2777
2789
عنوان

ایمان آدم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 31 پست
راحت طلبی که منظور من بود بعد شخصی داره جانم  یعنی رابطه بین خود و خدا و زندگی 🌷 حالا درمورد ...

حرفهای شما درست اما چرا باید اینقدر اسراییل قدرت داشته باشه که اینطور فلسطینی ها رو بازرسی کنه و همه چیز دست خودشون باشه روز اول چهارتا مهاجر بی خونه بودن نباید بهشون زمین میدادن گول پول بخورن مثل شرایط الان ما که افغانی ها اینقدر پررو شدن خیلی ها بخاطر پول نوکر افغانی ها شدن در خدمتشون هستن مخصوصا شهر ما افتضاح 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا قبول دارم ما خیلی راحت طلب و منفعت طلب شدیم اصلا برامون مهم نیست اونا که مسلمون هستن چه بلایی سرشون میاد فقط خودمون تو خوشی باشیم حله

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

دقیقا همینطوره اونا خانوادشون یجا کشته میشن بازم آخرین چیزی،ک امید دارن واسه ادامه دادن فقطط به عشق خداست 

ولی متاسفانه اکثر ایرانیا ما اگ تصادف کنن مریض شن یا ۲ ماه نتونن گوشت بخرن همه رو میندازن تقصیر خدا و گله و شکایت میکنن و میگن خدا عادلانه تقسیم نکرده

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
حرفهای شما درست اما چرا باید اینقدر اسراییل قدرت داشته باشه که اینطور فلسطینی ها رو بازرسی کنه و همه ...

مشهدین شما ؟

متاسفانه مشهد خیلی داغون شده 

ان شاءالله توکل برخدا افغان های عزیز بتونن برگردن کشور خودشون

آره واقعا قبول دارم ما خیلی راحت طلب و منفعت طلب شدیم اصلا برامون مهم نیست اونا که مسلمون هستن چه بل ...

حالا بعضی ها میان میگن حقشونه اسرائیل هم باید یه کشور داشته باشه نمیدونم تو کله اینا چی میگذره 

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

حرفهای شما درست اما چرا باید اینقدر اسراییل قدرت داشته باشه که اینطور فلسطینی ها رو بازرسی کنه و همه ...

مشکلعقیدتی هست چون

از روز اول اسرائیل دوست داشت و داره که کشور مستقل داشته باشه و تامید داره این کشور حتما فلسطین باشه چون می گه یهودیت خیلی قدمت بیشتری نسبت به اسلام و مسیحیت داره و تاریخی حساب کنی این کش ور متعلق به پیروان یهود هست

اما خب منطقی نگاه کنیم ساکنان فلسطینی الان اسلام دارن و بخشی شون هم مسیحی هستن وگرنه که چند نسل پیششون قبل از پذیرفتن اسلام اونها هم یهودی بودن و اصالتا فلسطین برای اونها هست نه کسانی که فقط دین یهود دارن و اصالت فلسطینی ندارن(البته نه همشون،خیلیاشون هم اصالت فلسطینی دارن)

نکته بعد اینکه داخل ناریخ هم هست که تا سال ۱۹۴۷ اسرائیلی ها حدود ۶ درصد زمینهای فلسطین رو از فلسطینیهای ثروتمندی که ساکن خود فلسطین نبودن و فقط املاک داشتن داخل فلسطین خریدن. 

شیش درصد کجا و نود و شش درصد کجا 

قانونی هم حساب کنیم الان اسرائیل فقط صاحب ۶ درصد فلسطینه نه ۹۶ درصد... اما طی این هشتاد سال هربار به بهانه های مختلف زمین و باغ و خونه مردم رو گرفته و برای خودش ساخته و الان مالک دروغین نود درصد فلسطین شده ...

مردم ساکن خود فلسطین الان صاحب  واقعی زمین ها هستن نه خود اسرائیل

این شبهه ف‌روش زمین که پخش شده همه جا نادرسته اصلش اینی بود که برای شما نوشتم🌷

مشهدین شما ؟ متاسفانه مشهد خیلی داغون شده  ان شاءالله توکل برخدا افغان های عزیز بتونن برگردن ...

افغان ها عزیز نیستن 

نه کرمان هستیم فرمانده پلیس شهر گفت ۹۰ درصد جنایات و جرایم افغانی ها انجام میدن اگه اینا نبودن نه دزدی بود نه نا امنی اینقدر قتل انجام میدن بی شرفا هیچ فرقی با داعش ندارن به شدت هم بدجنس و بی فرهنگن 

افغان ها عزیز نیستن  نه کرمان هستیم فرمانده پلیس شهر گفت ۹۰ درصد جنایات و جرایم افغانی ها انجا ...

جدی 

اصلا نمیدونستم 

فقط،آرزومه برگردن ب کشورشون و مثل خیلی جاهای دیگ واسه کشورشون بجنگن ک انقد آشوب و آسیب نبینیم ما

جدی  اصلا نمیدونستم  فقط،آرزومه برگردن ب کشورشون و مثل خیلی جاهای دیگ واسه کشورشون بجنگن ...

ببین اینا اصلا شعور وطن پرستی ندارن وقتی طالبان اومد قدرت گرفت ما ایرانی ها بیشتر ناراحت بودیم تا این بی غیرت ها رو چرخ هواپیما سوار شدن اما حاضر نشدند برن پنجشیر پیش احمد مسعود اینطور رهبر جوان و وطن دوستی داشتن اما بی غیرت ها نرفتن همه تا تونستن فرار کردن و اومدن ایران وگرنه شکست طالبان چیکار داشت ولی سیاست هم هست انگار کشور های همسایه هم دلشون می‌خواست طالبان باشه و ایران هم بشه افغانستان 

[QUOTE=324023449]ببین اینا اصلا شعور وطن پرستی ندارن وقتی طالبان اومد قدرت گرفت ما ایرانی ها بیشتر ناراحت بودیم تا ای ...[/QUO

حرفاتون درسته گلم ولی اینم قبول کنین مقصر فقط،و فقط،خودمونیم راحت بهشون خونه میدیم راحت بهشون زن میدیم راحت کار میدیم و کلی رفاه دیگ هر کی ام باشه جا خوش،میکنه و نمیره مقصر خودمونیم دولت هم کاری نمیکنه متاسفانه وگرنه کلی از کشورهای دیگ هستن ک اینا رو راه نمیدن

نه مردم ایران به نظرم خاص ترین ها هستن و نقش پر رنگی تو حکومت امام زمان دارن

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

اونا تو شرایط جنگن وگرنه راحت طلبن کاری ندارم اسراییل جنایت کار و این حرفا  اصلا برای چی اسرایی ...

میدونین اسم غزه بزرگترین زندان روباز جهان هست ۷۵ساله اسراییل جنایت میکنه اماچون مثل الان رسانه هازوم نکرده بودن اطلاعاتمون کم بوده من تازگیاخیلی به جنایتکاربودن یهودصهیونیست وصفاتی ک خداونددرموردشون توقرآن گفته آگاهی پیداکردم