2777
2789
عنوان

کاش یکی بود به من کمک میکرد 😔

289 بازدید | 16 پست

خونریزی شدید با لخته دارم هفته ی ۶ بارداری

علتش چیه؟؟

جنین تو سونو سالم بود قلبش تشکیل شده

ولی چرا اینجوریم من!!!

نکنه این همه دارو و استراحت مطلقم تو هفته های بالاتر سقط بشه

اگر موندنی نیست بزارم همین الان بره اینقدر عذاب میکشم😢

وسط امتحانات ترم آخرمه،دوتا بچه هم دارم

آزمون دکتری هم دارم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کن. خوب میشه. زنداداشم اینجور بود. شیافت اکتوژست بزن

شیاف استفاده میکنم آمپول هم زدم

دیروز امتحان داشتم مجبور شدم برم فقط یکساعت سرجلسه نشستم باز افتادم به خونریزی

زن داداشت خونریزی شدید داشت یا لکه بینی؟؟

عزیزدلم چه روزای سختی دست تنها

ولی دکتر من می‌گفت بچه اگه بخواد بمونه میمونه وگرنه سقط میشه هرکاری کنی

حالا نه اینکه کارای سنگین بکنی ولی شیاف بذار به درسات و بچه هاتم برس انشاءالله هرچی خیرو صلاحه

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
تا چند هفته ادامه داشت؟ الان زایمان کرده؟

بله الان بچش یکسالشه. اون کاملا خوابیده بود. نمازشم گفت خوابیده میخوندم. چند هفته بود. شاید یک ماه. بعد خوب شد. مدل شیاف هم مهمه. اکتوژست خوبه. چون من خودمم خونریزی داشتم با این هوب سدم. من البته یکبار بیشتر نبود.

عزیزدلم چه روزای سختی دست تنها ولی دکتر من می‌گفت بچه اگه بخواد بمونه میمونه وگرنه سقط میشه هرکاری ...

نامید شدم ازش،همش فکر میکنم دارم زور اضافه میزنم واسه نگه داشتنش،فقط دارم خودمو اذیت میکنم

ولی آخه چرا باید ۶ هفته ضربان قلبش بزنه،چقدر زود

نامید شدم ازش،همش فکر میکنم دارم زور اضافه میزنم واسه نگه داشتنش،فقط دارم خودمو اذیت میکنم ولی آخه ...

ضربان قلب که از اول میزنه فک میکنم ولی دکترا ۶هفته یا ۷هفنه صداشو میشنون.ایشون شاید کمی شیطونن یا شاید محاسبات سونو دقیق نیس

منم پسر بزرگم همینجوری شد ولی الان ۹سالشه حالا جزئیاتش یادم نیس وای میگم دکترم گفت زور الکی نزن استراحت مطلق و اینا کن چون بخواد بره هرکاری کنی میره و اکه بخواد بمونه هم همینطور

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
بله الان بچش یکسالشه. اون کاملا خوابیده بود. نمازشم گفت خوابیده میخوندم. چند هفته بود. شاید یک ماه. ...

عزیزم خداحافظش کنه❤️

اول شیاف ایرانی بود دیشب اکتوژست گرفتم ولی امروز ساعت ۵ با خونریزی شدید بیدار شدم بازم لخته دیدم

برای بچه ی قبلیم یکبار خونریزی داشتم و تمام شد،

ولی این دو روز بند میاد باز یهو شروع میشه

ضربان قلب که از اول میزنه فک میکنم ولی دکترا ۶هفته یا ۷هفنه صداشو میشنون.ایشون شاید کمی شیطونن یا شا ...

نه محاسبات اشتباه نیست بچه قبلیم هم با خونریزی رفتم سونو اورژانسی ۶ هفته و ۴ روز دکتر صدای قلبش رو برام گذاشت

ولی اون فقط یکبار خونریزی بود بعدش خوب شدم

دوتا سقط قبلا داشتم،یکیش از اول لکه بینی بود آخرشم ۱۴ هفته رفت،میترسم اینم اینجوری بشه

خدا پسرتون رو براتون حفظ کنه❤️

عزیزم خداحافظش کنه❤️ اول شیاف ایرانی بود دیشب اکتوژست گرفتم ولی امروز ساعت ۵ با خونریزی شدید بیدار ...

اکتوژست رو حالا بزن هر شب. بهتره. ان شاءالله کامل خوب میشی. اگه قلبش خوبه ان شاءالله که میمونه. تو غذا هم رعایت کن. زنداداشم میگفت غذای گرم خونریزیمو بیشتر میکرد. طبع سرد باید میخوردم.‌ من شبی دو تا دوفاستون خارجی هم میخورم. تا الان که ۴ ماهمه. هنوز میگه باید بخوری.

اکتوژست رو حالا بزن هر شب. بهتره. ان شاءالله کامل خوب میشی. اگه قلبش خوبه ان شاءالله که میمونه. تو غ ...

دیشب یه دونه استفاده کردم صبح هم که خونریزی دیدم یکی دیگه ،آخه یادم بارداری قبلیم دکتر گفته بود خونریزی شدید بود ۸ ساعت یکبار استفاده کن،آره قلبش کاملا اوکی بود

عزیزم ایشالا که بارداری خوب و سالمی داشته باشی

من متاسفانه نوبت دکتر برای ۴ بهمن گیرم اومد،هر چقدرم شرایطمو توضیح دادم فایده نداشت،این داروها هم ماما برام تجویز کرده