2777
2789

اون ماهواره کوفتی و فضای مسموم اینستا بچه های ایران رو داره از بین می بره

یکسره می گن مرگ خود خواسته 

خفه بمیرن الهی که هر کار زشتی رو دارن زیبا جلوه می دن 

من که از زمان فارسی ۱  و آموزش چگونه به شوهر خود در همه حال خیانت کنیم ...ماهواره رو از زندگیم حذف کردم 

راحت 

آفرییییین اون شادابی رو واقعا از بین میبرن،باور کن من قبلا به داداشم میگفتم اینکارو نکن اون کارو بک ...

دقیقا

وقتی فکر میکنم میبینم بیشتر اختراعات واکتشافات را کسانی انجام دادن که فکرشون آزاد بوده ؛میگم چرا کسی به فکر باز کردن ذهن نیست.

شاید هم خیلی ها از همین بی فکری ها نون می خورندو نونشون آجرمیشه اگر افکار درست جانشین بشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این سایت خیلی میشنوم کاربرا وقتی بکی مشکلی براش،پیش،میاد میگن پاسوز بچه نشو طلاق بگیر فلان. اما ...

تو فکر میکنی اگه مادر پاسوز بشه و بچه تو محیط پر از تنش و اضطراب بزرگ بشه  مشکل حل میشه 

بعضی از جدایی ها به نفع بچهاست 

دقیقا وقتی فکر میکنم میبینم بیشتر اختراعات واکتشافات را کسانی انجام دادن که فکرشون آزاد بوده ؛میگم ...

دقیقا،به خواهرت بگو دیگه اون دانشجو شده خودش باید به این درک برسه که بخونه 

تو هی اصرار کنی اونو بیشتر زده میکنی

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
دقیقا ما اصلا تفکر و سبک زندگی نمیخوندیم،موقع امتحان هم نمونه سوال دادن که برید اینارو بخونید واقع ...

میدونی چیه ؛اصلا انگار آدم آگاهی وجود نداره. همه را با این همه تفاوت در یک سطح میبینند.

مثلا بچه یک دکتر ومهندس خب مسلما اکثرا به خاطر ژنتیک وهمینطور سطح زندگی بالاتر هستند وبقیه هم پاسوز رقابت اینها میشن.

مثلا میگن فلانی یاد گرفت تو یاد نگرفتی واون شخص هم مجبوره برای اینکه بگه از قافله عقب نمونده بگه یاد گرفتم.

کل سیستم همینجوری پیش رفته ؛بعد هم یک عده بیسواد میان بالا وبه بقیه درس میدن چون عقده ای شدن با این همه فشار.

حتی کتاب قرآن را هم کورکورانه گفتند بخونید وردشید.

هبچ کس درک درستی ازش نداره وفقط میگه مسلمونم وکتابم قرآنه؛ولی هیچ کدوم از احکام را بلد نیستیم وعمل نمی کنیم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

دقیقا،به خواهرت بگو دیگه اون دانشجو شده خودش باید به این درک برسه که بخونه  تو هی اصرار کنی او ...

اصلا حالیش نمیشه.تازه قهر کرده با دخترش وباهاش حرف نمیزنه.خیر سرش مثلا مسلمون هست ونماز میخونه.

اصلا حالیش نمیشه.تازه قهر کرده با دخترش وباهاش حرف نمیزنه.خیر سرش مثلا مسلمون هست ونماز میخونه.

وااااای

این قهرا بیشتر به بچه آسیب میزنه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
تو فکر میکنی اگه مادر پاسوز بشه و بچه تو محیط پر از تنش و اضطراب بزرگ بشه  مشکل حل میشه  ...

درسته ؛ به نظر من هم ربطی به این موضوع نداره.

الان حتی بچه هایی که پدر ومادر هم دارند دچار آسیب های روحی شدیدی شدند.

کاش امام زمان زودتر بیاد ، هر روز با اتفاقات دل آدم میلرزه.

برای سلامتی امام زمان وظهورش ((صلوات))

وااااای این قهرا بیشتر به بچه آسیب میزنه

نمیدونم ولی حس میکنم شیطان در هر گوشه وهر مکان داره حسابی شورش میکنه.

حداقل تو خانواده ما که هر روز بین خواهر وبرادرهام واطرافیانم به صورت واضح میبینم.

اینقدر گاهی تلخ میشه اوضاع که وقتی قهرن حس آرامش بیشتری دارم.چون آشتی هاشون واقعی نیست وباز همون آش هست وهمون کاسه.

تو فکر میکنی اگه مادر پاسوز بشه و بچه تو محیط پر از تنش و اضطراب بزرگ بشه  مشکل حل میشه  ...

نه من اینو نگفتم میگم بچش هم با خودش ببره وقتی تصمیم به رفتن گرفت

الان همین دختر پدرش قطع نخاع بوده حالا مادرخواست بره چرا باید این بچه دست عمو و زن عموش باشه وقتی مادرش هست.

الهی به امید خودت...  
شوخی نبود

میدونم دنیا برای همه به مرحله سخت رسیده.

طاقت بیار میدونم میتونی در آینده گره های زیادی را باز کنی.

شیطان را لعنت کن.

تو فقط خودت میتونی با درست فکر کردن به خودت کمک کنی.

الان دیگه دوره ای نیست که کسی بتونه کمک کنه .چون  هیچ چیز سرجاش نیست.

خدا خودش راهی بازکنه واقعا کم آوردیم.