2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده

82 بازدید | 4 پست

خواب دیدم شب بود بعد یه دختر با شوهرش قهر بود احتمالا دعواشون بود دختره انگار متوجه شد شوهرش اونقدر آدم خوبی نیست

بعد تو خواب به خودم که اون شخص(زن) رو دیدم گفتم این منم؟

بعد خانواده ۲ تا بچه داشت یه دختر یه پسر

دختر خیلی ناز نازی لوس بود

پسر هم از زن بدش میومد یعنی با هم قهر بود

تو خواب پسر اون زن یک سال از دختره بزرگتر بود

کلی ۳ / ۴ سال بیشتر نداشتن

بعد انگار من داشتم میگفتم بیاید بریم بیرون گفتن نمیایم

بعد پسر خیلی شبیه پسر خالم بود( بخاطر عینکش فرم صورتش میگم) لباس قهوه ای پوشیده بود یا مشکی بین این ۲ تا موندم

بعد پسره یه ماشین پژو داشت که رنگش خاکستری بود زن و مرد باهم حرف نمی‌زند پسره داشت رانندگی میکرد دختر داشت بیرون از پنجره رو نگاه میکرد

بعد دو تاشون رفتن خرید برای لباس مشکی برای زنه خودش پول رو حساب کرد نمیدونم چرا

ولی احساس کردم یکی مرده بود نمیدونم....

زنه خونه دار و بی حجاب بود

نمیدونم ولی حس میکردم اون زنه منم

خدا هوامو داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بنده‌خدا اینجور وقتها میگفت این‌دفعه خواستی بخوابی جای سرت رو با پاهات برعکس کن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️