2777
2789
اینم دعوا شد؟ ای خدا ملت ایران🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

😂 ی مدت تتلو داغ بود اینجا،نیستش دیگه ،،کلا محوشد بحثش چه گلوهایی ک پاره نشد تواین راه😂

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

مث هررابطه ای ن سیاه بود ن سفید..

اما این علاقه رو چجوری میشه ندید؟؟؟؟؟؟؟؟..

روی احساسم بهت مگه میشه پا گزاش؟؟؟؟؟؟

هیچکی اندازه ی من موندنو باور نداش............................

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂 ی مدت تتلو داغ بود اینجا،نیستش دیگه ،،کلا محوشد بحثش چه گلوهایی ک پاره نشد تواین راه😂

ینی بخدا پتانسیل از کاه کوه ساختن فقط از عهده همینا برمیاد..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
انقد حرص خوردی که من جوابتو دادم خخخخ

خخخخخ خخخخخ خخخخ چقد بانمک حرف میزنی 

عزیزم جهت اطلاعت بگم من اصلا حرصی برای رابطه دونفر دیگ نمیخورم مخصوصا وقتی یطرفش ی دختر هول و داغوون باشه ک هی بزور میخواد خودشو ب نمایش بزاره وقالب کنه کلا از اویزونا خوشم نمیاد😉شمام سرت توکارخودت باشه یاد بگیر تو مسائلی ک مخاطبش توو نیستی نپری وسط  ریپ نزنی وقتی داری میسوزی افرین کوچولوووو خخخخخخخخ

درضمن ی چند سالی هست ک ایموجی خنده اختراع شده کسی از(خخخخخخ)استفاده نمیکنه😆

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

خخخخخ خخخخخ خخخخ چقد بانمک حرف میزنی  عزیزم جهت اطلاعت بگم من اصلا حرصی برای رابطه دونفر دیگ ن ...

عزیزم اگه یخورده عقل تو کلت باشه و زود قضاوت نکنی اون اهنگه رو خودش نذاشته اگه گذاشته بود لب خونی میکرد جیگرر

انقدم پشت سر مردم حرف نزن چقد اخه تو و بعضیا مث شما بیکارن الکی حرف چرند در مورد مردم در میارن واقعا که عقده ای هستین خخخخخ

من دوست دارم تایپ کنم تا استیکر بفرستم مشکلیه؟ 

بعدش خنده دار اینکه توخودت چرا استیکر نمیفرسی چرا میگی خخخ