2777
2789
آره معین و ابی گزینه‌های بعدیم هستند😂😍 ایشالا از شمام بشه♥️🙏

خواهر شوهرم گوگوش هم رفتن ولی خیلی فاصله داشتن انگار به نقطه بود گوگوش ولی الان شادمهر همون جلو نشسته بودن

چرا الکی نفرینش میکنید ارث باباتونو خورده؟ نگران نباشید نمیخواد زنش بشه 

والاشادمهریه ذره وا بده با کله زنش میشه😂

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفت خدا لعنت کنه ژینا خونه خراب کن رو😐😐

ندیدم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
عچقم خیلی بیکاری اصن شادمهر چ عنیه که داری انقد حرص میخوری حرص نخور جیگرم واست خوب نیست خخخخ

من ک واسه کسی حرص نمیخورم توانگار خیلی حرص میخوری ک اومدی ریپ زدی رومن😉

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

صفحه اول پست آخر کاربر یه روزی برميگرده 

خب ی. سریا بالاخره خودشون زن هستن زندگی دارن،، یکی این کارارو . ک میکنع. دلشوتن برا زن طرف میسوزه

والاشادمهریه ذره وا بده با کله زنش میشه😂

فعلا شادمهر متاهله و بچه داره

و کشور دیگه‌ایه 

زن خودش امریکایی فیلیپینیه جوون تر از ژیناست

شما نگران نباشید ژینا نمیاد تو زندگیش 

غصه نخور درست میشه.

دوستان اسی خوابید،متفرق شید

خواهر شوهرم گوگوش هم رفتن ولی خیلی فاصله داشتن انگار به نقطه بود گوگوش ولی الان شادمهر همون جلو نشست ...

اونجوری خوب نیست فرقی با تو تلویزیون نداره😂

جلو خیلی خوبه و فوق العاده گرونه🤦‍♀️

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

اینم دعوا شد؟

ای خدا ملت ایران🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
خب ی. سریا بالاخره خودشون زن هستن زندگی دارن،، یکی این کارارو . ک میکنع. دلشوتن برا زن طرف میسوزه

چیکار کرده؟  ژینا یه دابسمش با اهنگ خودش گرفته 

خونه خراب کنه؟ حتی جار نزده من شادمهر رو میخوام ساکته

دلشون برای یه زن خارجی سوخته؟😂خیلییی بیکار و بی دغدغه ان

غصه نخور درست میشه.