سلام خانوما من ی دختر ۱۱ماهه دارم و چند روزه فهمیدم باردارم اصلا شرایطشو ندارم هم روحی هم مالی نمیدونم چکار کنم دکترا هم قبول نمیکنن برای سقط کسی مثل من بوده و سقط کرده باشه
دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤 #کرمان_تسلیت 🖤 #شیراز_تسلیت🖤 🇵🇸جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمیخیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.🇵🇸 #آتش_بدون_دود. #نادر_ابراهیمی.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من مثل تو بودم ولی سقط نکردم ، الانم ۵۰ روزشه داره شیر میخوره! از دوتا بچه دیگم بیشتر هم دوسش دارم.
مگه چه فرقی با بچه خواسته مون داره؟ یا چه نقشی تو اومدنش داره... قبول کردم سهل انگاری خودم بوده، نمیخوای باید بیشتر مراقب باشی! جون یه آدم مگه بازیچه ماس؟
کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
دوستم دوتا بچه داشت بزرگ هم بود 7و6ساله بودن باردار شد رفت سقط کرد تازه 5هفته هم بود قلبش تشکیل نشده بود ولی جسمی و روحی اذیت شد والان یه سال گذشته میگه باردار بشه برا جبران اشتباش
تجربه نداشتم ولی ما از نظر مالی تحت هیچ شرایطی موقعیت بچه دار شدن نداریم همیشه به شوهرم تاکید کردم ک ...
چه مشکلی، میشه تعریف کنی که عبرتمون بشه
منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.