2777
2789
عنوان

واسه اولین بار میخواد بیاد خونم.ولی من امروز سرما خوردم.چی‌بگم بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 26 پست
بگو سلام عزیزم ،من شدید سرماخوردم میترسم شما هم درگیر بشی شرایط توام فرق داره سرکار میری اگه خدای نک ...

اره ازون احاظ خیلی با فهم و شعوره.بعدشم فردا در حد یه عصرونه میخواست بیاد ولی واقعا با این اوضاع من هفته دیگه قطعا شام خوب درست میکنم که بیاد و بیشتر باهم باشیم

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

خدا خیرش بده پسر منم گرفت یک هفته نرفت مدرسه انقدر افتضاح بود حالش اما خداروشکر ما نگرفتیم

دختر منم از هم کلاسیش گرفت ۲ هفته مدرسه نفرستادمش.یهسره تب و بدن درد،نمیتونس بشینه اصلا بچه.یهسره دراز کشیده بود.این زمستون و ویروساش کلافم کرده دیگه.تازه میگن ابله مرغونم زیاد شده تو شهر ما.خودمو واسه اینم اماده کردم با این اوصاف

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ازون احاظ خیلی با فهم و شعوره.بعدشم فردا در حد یه عصرونه میخواست بیاد ولی واقعا با این اوضاع من ...

خیلی خوبه ...حالت که خوب باشه از هم‌صحبتی لذت می‌برین اینجوری کیفش بیشتره لذت می‌برین دوتایی ..ولی وقتی مریضی هم برای تو سخته هم برای دوستت خطرناکه ممکنه بگیره اونم مریض بشه ..هیچ لذتی نداره به نظرم.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دختر منم از هم کلاسیش گرفت ۲ هفته مدرسه نفرستادمش.یهسره تب و بدن درد،نمیتونس بشینه اصلا بچه.یهسره در ...

دقییییقا پسر منم همش دراز کش بود سرگیجه تب تهوع گلودرد در حدی که دارو به زور میخورد، امسال خیلی مریض شد بریدیم به خدا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خیلی خوبه ...حالت که خوب باشه از هم‌صحبتی لذت می‌برین اینجوری کیفش بیشتره لذت می‌برین دوتایی ..ولی و ...

اره دقیقا با ماسکم بخوام‌باشم و دور بشینم‌ازش‌که فایده نداره.درست نیس اصلا.مرسی‌عزیزم‌از نظرات و پیشنهاداتت😘😘 ایشالا همیشه تنت سلامت باشه

دقییییقا پسر منم همش دراز کش بود سرگیجه تب تهوع گلودرد در حدی که دارو به زور میخورد، امسال خیلی مریض ...

اره منم خیلی خسته شدم.بچم که مثل اسکلت شد دقیقا.اخه تو‌کلاسشون مادرا نمیدونم بچه مریضو‌ دقیقا با چه منطقی میفرستن مدرسه.بچه های دیگرو مریض‌میکنن و خونواده هارو گرفتار.معلم بهداشتشون التماس میکنه تو‌کروه مدرسه که نفرستین تورو‌خدا حتی اگه یه ذره علایم دارن

اره دقیقا با ماسکم بخوام‌باشم و دور بشینم‌ازش‌که فایده نداره.درست نیس اصلا.مرسی‌عزیزم‌از نظرات و پیش ...

دورت بگردم ،انشاالله هر چی زودتر خوب بشی ،همیشه تنت سالم باشه.

اگه خدا یه روزی لطف کرد و بهم یدونه بچه ی سالم و صالح داد حتما حتما کلاس زبان ثبت نامش میکنم وقتی متن تاپیکت رو خوندم چشام اکلیلی شد ...خیلی خوبه که بچتون رو حمایت میکنین تشویقش کنین و وسط راه دلسرد نشین بزارین ادامه بده .انشاالله چشم بد از شما و بچتون دور باشه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اره منم خیلی خسته شدم.بچم که مثل اسکلت شد دقیقا.اخه تو‌کلاسشون مادرا نمیدونم بچه مریضو‌ دقیقا با چه ...

وای چقد حرفات حرفای منه🤦🏻‍♀️😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دورت بگردم ،انشاالله هر چی زودتر خوب بشی ،همیشه تنت سالم باشه. اگه خدا یه روزی لطف کرد و بهم یدونه ...

عزیزم😘🥹🥹🥹 مرسی از حرفای قشنگت.ایشالا خدا به زودیه زود بهت یه نی نیه سالم و صالح بده و زیر سایه خودت و همسرت بزرگ شه.از وقتی دنیا اومده همه چیزم شده اون.تو خواب و بیداری فکرم سمتشه.خدا همه بچه هارو حفظ کنه😘🤍🤍🤍🤍

وای چقد حرفات حرفای منه🤦🏻‍♀️😅

من توام یا تو منی😂😂

عزیزم😘🥹🥹🥹 مرسی از حرفای قشنگت.ایشالا خدا به زودیه زود بهت یه نی نیه سالم و صالح بده و زیر سایه خ ...

دورت بگردم ...انشاالله ...هر چی دعا کردی برام خدا ده برابرش رو به خودت بده ...همیشه خوشبخت باشی عزیزم😘😘

دورت بگردم ...انشاالله ...هر چی دعا کردی برام خدا ده برابرش رو به خودت بده ...همیشه خوشبخت باشی عزیز ...

ممنونم عزیزدلم.همینطور تو😘😘😘😘😘