2777
2789

خانما دوست صمیمیم هست که هم معلم زبان دخترمه هم‌ناظم‌مدرسش.همیشه من میبردم دخترمو ولی چند روز پیش بهش گفتم اگر این هفته اوکیه اون بیاد پیش ما چون تاحالا نیومده خونمون.از طرفب من دیروز سرما خوردم ناجور،نمیدونم چی بگم و چجوری بگم.بهش گفتم سرما خوردم اما نگفتم نیا.سختمه خیلی

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

برا سلامتی خودش بگو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بهش گفتی سرما خوردی 

خودش نباید میمود 

اولا به خاطر سلامت خودش 

دوما ادم مریض که حوصله پذیرایی نداره حالش خرابه 

اونم شاید چون دیره شما با اینکه سرماخوردگی حرفی نزدی نیا دارهمیاد 

بهتره همیشه کامل منظور برسونید هیچ وقت ادم ها نمیتونن کامل بفهمن شما چی مد نظرته تا مستقیم بگی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
برا سلامتی خودش بگو

اره دیگه چون قطعا میگیره ازم اگه بیاد.بنظرت کلا کلاس نبرم دخترمو یا بدم شوهرم مثل همیشه ببره خونه اونا که فقط با من در تماس نباشه؟ 

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

خب بگو بهشخودش از ترس مریض شدن نمیاد

اره گفتم بهش سرما خوردم 

وقتی بهش گفتی سرما خوردی  خودش نباید میمود  اولا به خاطر سلامت خودش  دوما ادم مریض ...

حالا من فردا میبینمش باز تو مدرسه وقتی دخترمو میبرم.شاید خودش اونجا بگه نمیاد .یا خودم نا دیدمش بگم نیا ولی هفته دیگه شام دعوتش کنم یهو که سو برداشت نشه؟

اره دیگه چون قطعا میگیره ازم اگه بیاد.بنظرت کلا کلاس نبرم دخترمو یا بدم شوهرم مثل همیشه ببره خونه او ...

ن اتفاقا ی بار جسارت ب خرج بده و خودت بگو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بهش باز یاداوری کن که مریضی و بگو نگرانم شما بگیری چون خیلی سنگینه و... حالا کلاس بچم مهم نیست تو این شرایط اگه پافشاری کرد بذار بیاد دیگه نهایت دو ساعته تموم میشه خودش یه هفته میوفته😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

زنگ بزن دو سه تا عطسه و سرفه مشتی بزن 

😂😂😂😂😂😂 انقدر قیافم‌داغونه فردا با ماسک ببینه منو فرار میکنه

بگو سلام عزیزم ،من شدید سرماخوردم میترسم شما هم درگیر بشی شرایط توام فرق داره سرکار میری اگه خدای نکرده سرمابخوری و از من ویروس بگیری شرمنده ت میشم...انشاالله خوب که شدم در اولین فرصت جبران میکنم و در خدمتم

تعارف رو بزار کنار و مستقیم بهش بگو ...دوستتم هست غریبه نیست خجالت بکشی یا بگی اون فکر می‌کنه از سرت باز میکنی و مهمون نمیخوای...مسلما خانم فرهنگی درک و شعور داره و درکت می‌کنه.مسایل رو برای خودت سخت نکن.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ن اتفاقا ی بار جسارت ب خرج بده و خودت بگو

صبح‌دیدمش مستقیم بگم حالم خوب نیس و نیا به جاش هفته دیگه که خوب شدم شام بیا.خوبه ؟

بهش باز یاداوری کن که مریضی و بگو نگرانم شما بگیری چون خیلی سنگینه و... حالا کلاس بچم مهم نیست تو ای ...

نه ادمی‌نیس که پافشاری کنه خیلی منطقی و فهمیدس.اصلا دوس نداشتم اولین باری که میاد اینجوری بشه.چه ویروس گندیه خسته شدم.اول بچم گرفت بعدش شوهرم حالام خودم.مادرمو برادرمم علائم داشتن😖

نه ادمی‌نیس که پافشاری کنه خیلی منطقی و فهمیدس.اصلا دوس نداشتم اولین باری که میاد اینجوری بشه.چه ویر ...

خدا خیرش بده

پسر منم گرفت یک هفته نرفت مدرسه انقدر افتضاح بود حالش اما خداروشکر ما نگرفتیم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚