2777
2789

دست چپ رو پروفایل بعد تاپیک های ایجاد شده 

بعد ی جا نوشته قفل شود و اینا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اخه همه گیر دادن به یه موضوع بی ربط

عزیزم یه سوال داشتم ،چقدر هزینه دادی برای خیاطی ؟سختخ یا آسون ؟شوهرم اصرار داره که برو یادبگیرد دوتا دختر دارم دوست دارم برای اونا بدوزم ولی میترسم یادنگیرم همش استرس دارم هزینه اش هم جای ما ۱۱میلیونه میگم این همه هزینه نکنم آخرش هم هیچی به هیچی ،چون اصلا ازخیاطی سرنمیارم 

من خیاطم خواستی عکس بفرست ایراداشو بگم 

هرجا راحت بودی 

کمکت کنم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
عزیزم یه سوال داشتم ،چقدر هزینه دادی برای خیاطی ؟سختخ یا آسون ؟شوهرم اصرار داره که برو یادبگیرد دوتا ...

سلام عزیزم برای ما دوره نازک دوزی به متد سادریک چهار ماهه چهار میلیون،، اگر دختر دارین حتما برین چون اکثر مدلا رو میتونی برای دخترات بدوزی میشه یاد گرفت اگر استغداد هم ک دارین ک عالیه 

سلام عزیزم برای ما دوره نازک دوزی به متد سادریک چهار ماهه چهار میلیون،، اگر دختر دارین حتما برین چون ...

چقدر هزینه اش خوبه ،اینجا ۳ماهه ۱۱میلیون 

استعداد که ندارم متاسفانه واسه همین میترسم برم ۱۱میلیونو حیف منم 😂

اره عزیزم آموزشگاه این قیمت ۳ماهه یاد میدن  چقدر قیمت شما خوبه ,آموزشگاه این قیمت گفته ؟چندماه ...

آموزشگاه نیس 

پیش یه خیاط معروف تو شهرمون میرم ماهی ۳۵۰ روز درمیان.

کت شلوار همه چی یاد گرفتم در عرض ۴ماه

لایک نکن خیرشو ببینی