2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک نگاه میکنید؟

179 بازدید | 19 پست

من یه مدت خیلی نگاه کردم مخصوصا ترکیه ای دابه سجین اوچ حرفیلر دجال شیطان رجین عفریت فلان 

بعد روانی شدم گذاشتم کنار.😂

الانم خیلی دلم میخواد هر از گاهی کرمم میگیره ولی جلوی خودمو میگیرم چون ترسوام فیلمای ترسناک ترکی هم واقعا خیلی خفنن

ی مدت خیلی

روم تاثیر منفی گذاشت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکی ترسناک ه چون به زندگی ما مسلمان ساخته شده

میدونی یه شهر تو ترکیه هست خالی از سکنه کردن دیگه راهی برای مبارزه نبود خسته شدن علماء دین

تمام مردمش و خونه ها تسخیر شده بودن

چون عین آدمهای بد سریال سجین دور ور دعا سیاه بودن هی گرفتن گندشو در آوردن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

سجین خیلی هم ترسناک ه و هست

من به شخصه فیلم از این ترسناک تر ندیدم

اما آینه هم ترسناک بود برای من زیاد

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ترکی ترسناک ه چون به زندگی ما مسلمان ساخته شده میدونی یه شهر تو ترکیه هست خالی از سکنه کردن دیگه را ...

اره چوم فرهنگ و دین ترکیه ایا به ما نزدیکه و فیلم ترسناکاشون توش قرآن و حدیث و اینا هس و مینویسه بر اساس واقعیته خیلی تتثیر داره رو ادم واقعا پشم ریزونن

سجین کلا ترسناکه ولی کمتر از دابه دابه چهارش یا پنجش که شیخ فاروق بود خیلی افتضاح بود

آره همون قسمتش بود فک کنم وحشتناک بود خیلی

سجین دو سه قسمت دیدم چون قبلا فیلمایی مث دابه و احضار دیده بودم نترسیدم زیاد

آره همون قسمتش بود فک کنم وحشتناک بود خیلی سجین دو سه قسمت دیدم چون قبلا فیلمایی مث دابه و احضار دی ...

کره و چین فیلم ترسناک چندش میسازن مثلا یهو سوزن بالا میاره یا یهو چشمش کنده میشه بدم میاد

ترکی رو هم توبه کردم

هندی نگاه میکنم کمتر میترسم اصلا چندش آور نیست خون نداره