2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کسیو ندارم. خواهر ندارم ب دوستامم ترجیح میدم نگم. کلا اینطوری بار اومدم انقد خانوادم منو نشنیده ...

من خواهر ندارم به مامانمم نمیگم ناراحت نشه دوست هم ندارم خیلی به خودشم که بگم مثلا از مامانش باشه درجا برام تلافی میکنه از دماغم یچیزو در میاره

آخه من اعصابم بهم میریزه دلم محبت میخواد، عشق میخواد تازه دوماه دیگم عروسیمونه

درکت میکنم عزیزم 

ولی همیشه اونطور که ما میخواییم پیش نمیره ی وقتا محبت هست ی وقتا نیست ولی اینو فراموش نکن که اگه ابراز نمیکنه به این معنی نیست ک عشقی نداره مطمعن باش خیلیی دوست داره 

بی چشم داشت محبت کن نتیجشم میگیری 

ی وقتایی حال همسرت زیاد اوکی نیست یا بلد نیست تو باید انرژی بیشتری برای رابطتون بزاری نه اینکه مثل خودش بشی لج کنی 

اینطوری حال هیچ کدومتون خوب نمیشه 

درکت میکنم عزیزم  ولی همیشه اونطور که ما میخواییم پیش نمیره ی وقتا محبت هست ی وقتا نیست ولی ای ...

آخه بدبختی اینه واسه من هیچ وقت محبت نبوده و نیست...اگه گاهی بود میگفتم اشکال نداره....بی محبتیش همیشگیه

باشوهراتون درین باره حرف بزنین 

منم مشکل شمارو داشتم 

شوهرم بی توجهیش رو از باباش ب ارث برده .پدرشوهرم با مادرشوهرم مث کلفت رفتارمیکنه

شوهرمم داشت از باباش کپی برداری میکرد که جلوش واسادم براش خطونشون کشیدم گفتم فک نکن منم مث مامانت قراره تحمل کنم!زندگی تلخه بیشترین ازین تلخش نکن بیا باهم برای قشنک شدن زندگیمون تلاش کنیم و....ازین حرفا

رفتارمو باهاش قشنگ کردم زیادق محبت کردم بزور ازش بوسه گرفتم براش عادت شد ...یروز ازش بوس نخام شاکی میشه

مردا اندازه زنا احساساتی نیستن .شوهراتونو بامردای دیگه مقایسه نکنین

تلاش کنین .نگین حالا نوبت اونه ک بیاد ببوسه.تلاش کنه منت بکشه

سخت بگیری برا خودت سخت میگذره 

پس حساس نشو و تلاش کن تا خودت لذت ببری:))

آخه بدبختی اینه واسه من هیچ وقت محبت نبوده و نیست...اگه گاهی بود میگفتم اشکال نداره....بی محبتیش همی ...

اگه همیشه بی محبت بوده پس چطوری عاشقش شدین و بهش دلباختین 

یک راهش اینه راجب این موضوع باهاش حرف بزنی که فکرکنم زدی و نتیجه ی جالبی نداشت 

دوم خودت بی چشم داشت همش محبت کنی و نتیجشو بگیری ک میگی اثر نداره 

سومی ک میمونه رفتن پیش مشاوره ک عالیه چون هم اشکالات شمارو بهتون میگه هم همسرتون رو و مطمعن باش این دیگه قطعا رو زندگیتون تاثیر میزاره

باشوهراتون درین باره حرف بزنین  منم مشکل شمارو داشتم  شوهرم بی توجهیش رو از باباش ب ارث ...

میشه بگی دقیقا چ حرفایی زدی بیشتر راجبش بگی 

من خیلی این مشکل رو داشتم شوهرم خجالتیه یعنی الان ک نامزدیم تو اس ام اس بیشتر شاید محبت کنه تا رو در رو جدا از اون ی نوازش ی بوسه هم نداره یعنی خیلی کمم 

باهاش حرف زدم و خودمم بهش محبت میکنم 

اول خیلییی اذیت میشدم اما الان یاد گرفتم یکم بهتر شده وضعیتم ولی شما الان جواب گرفتین خیلی دوست دارم یکم به منم راهنمایی کنین من بیشتر پیشرفت کنم با حرفاتون

اگه همیشه بی محبت بوده پس چطوری عاشقش شدین و بهش دلباختین  یک راهش اینه راجب این موضوع باهاش ح ...

اصلا عاشقش نشدم ...برای فرار از خونه پدری تو سن کم خودمو از چاله درآوردم انداختم تو چاه

میشه بگی دقیقا چ حرفایی زدی بیشتر راجبش بگی  من خیلی این مشکل رو داشتم شوهرم خجالتیه یعنی الان ...

شوهرم میگف بلد نیستم ...دقیقا پشت گوشی بهتر بود

بهش گفتم از من یاد بگیر ببین چجوری حرف میزنم چیکارمیکنم

باهمدیگه فیلمای عاشقانه ببنید ساعتای جفت رو بهش ارسال کن 

تو جمع قایمکی بوس بفرس براش .چشمک بزن .پیامک بده دلبری کن

سکسی صحبت کن تحریکش کن 

اصلا عاشقش نشدم ...برای فرار از خونه پدری تو سن کم خودمو از چاله درآوردم انداختم تو چاه

عزیزم تو زندگی زناشوییتون فقط تو ادم نیستی و نیاز ب احساسات نداری همسرتم زن گرفت ک یکی بهش توجه کنه محبت کنه از حرفات معلومه توهم عشق قابل توجهی به همسرت نمیدی 

ببین میتونم الان بدی همسرتو بگم شاید یکم حرصت ازش بیشتر شه 

ولی میدونم تنها راه ارامش تو و همسرت بخشش و فداکاری و عشق دادن بدون چشم داشت از طرف تو راه حل هفتاد درصد مشکلتونه لطفا باورم کن