2777
2789
عنوان

سنگینی فضای خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 23 پست
عزیزم خودتو اذیت نکن فقط همینو میگم،پدر مادرتم وقتی ببینن شما اوکی شدی اون مسایل رو فراموش میکنن بهت ...

خدا روشو ازم برگردونده حالم خیلی بده واقعا ممنون از دعای قشنگت 

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
اینکه فک میکنی کسی دعا گرفته اعتماد بنفسه دیگه حرف منم بد نبود ناراحتیم نداشت

وا😂

ناراحت نشدم که اعتماد به نفس داشتن باعث خوشحالیه منتها خب اینطوری نیست 

خانومی که گفتم حس میکنم برام دعا گرفته دخترش همسن منه و از بچگی شوهرش مدام مارو باهم مقایسه میکرد حتی یه سال که باهم توی یه مدرسه بودیم معاون خیلی باهام بدبرخورد میکرد درصورتی که اصلا کاری نکرده بودم و بعدها متوجه شدم همون خانوم باهاش رفت و امد داشته و یه حرفایی بهش زده اینجور موارد زیاد بوده که باعث شده همچین حسی داشته باشم صرفا بخاطر اعتماد به نفس نیست عزیزم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چشم هاش خیره شو،نترس،خجالت نکش دیگه نگاهت نمیکنه یا ام اینکه نگاهش رو کم میکنه

نمیتونم تو چشماش نگاهش کنم😂 ببین شده مثلا رفتیم یه جایی بعد این خانوم خییییلی ناراحت نشسته بوده چون فامیل درجه یکه بعد ازکسی پرسیدم چیزی شده؟اتفاقی افتاده چرا ناراحته گفتن تا همین الان اوکی بود شما اومدین اینطوری شد واقعا نمیفهمم بخدا از هرجهت بخوای حساب کنی اونا اوضاعشون خیلی اوکی تره