2777
2789
عنوان

اونایی که میترسن خیلی بیان

323 بازدید | 26 پست

واقعا امشب بدجور ترسیدم چیکار کنم یکم ترسم کم بشه کسی هم نیست پیشم تنها تو اتاقم هستم ویکی هم نیست حرف بزنم  آروم بشم 

لطفاً اگر کسی راهی داره بهم بگه یا به دعایی بلده بهم بگه !

به امید خدا

منم خیییلی ترسدم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

همش از تنهایی نگران نباش ،ینی تنهایی بدترین حال دنیاست منم تنهام ،لعنتی خیلی تو روحیه تاثیر داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلوات بفرس

قران بخون

ذکر   الابذکرالله تطمئن القلوب   روبگو

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
بدجوری ترسیدم امشب مخصوصا که اون تاپیک پر بازدید رو خوندم دیگه ترسم چند برابر شده

تایپیک منم بخون بیشتر بترسی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

سوره ملک و بخون 

یه فرشته میاد تا صبح ازت مراقبت میکنه،حتی باهاشون رو سرت پهن میکنه

آیت الکرسی هم بخون

اینم بگو اگه آروم نشدی

یا الله،یا محمد،یا علی،یا فاطمه،یا صاحب الزمان،ادرکنی ولا تهلکنی

اسم امام زمان و بیاری همون لحظه حضرت بهت توجه میکنه وازش بخواه آرومت کنه ومراقبت باشه تا صبح راحت بخوابی

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،