2777
2789

من

دلایل زیاد داره

مهم ترینش سن کمم

جوونی نکردم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منننن 

دلیلش هم زیاده 

با یکی پایین‌تر از خودم ازدواج کردم چ مالی چ فرهنگی 

منو ب کل عوض کرد همه چیو ازم گرفت 

نابودم کرد 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

من همسرم مرد خوبیه بخدا فقط مشکلات مالی گاهی فکر جدایی میندازه تو سرم اما دلم نمیاد نامردیه تنهاش بزارم.. نمیدونم ربط داشت ب جواب سوالت یا ن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من،از همون اوایل نامزدی فهمسدم انتخابم اشتباه بود ولی جرات طلاق نداشتم خانوادمم مخالف طلاق بودن و ال ...

اگه راهی بود حاضر بودی بچه هارو بزاری بری زندگیتو بسازی اما شرطش این بود بچه هارو بزاری

من ناراحتم ولی پشیمون نیستم . کلا میگم کاش ازدواج نمیکردم . خیلی دوسش دارم کاش همه چی عوض شه

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
به هیچ عنوان،من معتقدم بچه به شدت به مادر نیاز داره نه به هیچ کس دیگه ای

کاش طرز فکر همه مثل شما بود

ومن الان حکم اون بچرو دارم:)

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

راضی نیستم . ولی خوب تو شرایط اون موقع خودم بهترین تصمیم این انتخاب بود . خب انسان مدام درحال تکامل شخصیت هست . به نظرم اشتباهه با طرز فکرالان به انتخاب گذشتمون فکرکنیم . من همیشه در هر حال سعی میکنم بین بد و بدتر حداقل بد رو انتخاب کنم تا اینکه خنثی باشم و بسپارم خودمو به تقدیرو سرنوشت 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین