2777
2789
عنوان

بچه ها😔

420 بازدید | 18 پست

داشتم ازپنجره بیرون رو تماشا میکردم و با شوهرم حرف میزدم دیدم یه پیرمرد که از سر و وصغش مشخص بود بی خانمان بود یه غذا حاضری دست بود از دستش افتاد تو جوب دیدم دست کرد از تو جوب غذا رو برداره یعنی به حدی حالم خراب شد که گریم گرفت گفتم عمو صبر کن رفتم پایین بیچاره گفت دخترم بچه ها خونه رام نمیدن این غذا رو یه نفر بهم داده مجبورم و گرنه منم یه زمانی زندگی برا خودم داشتم خدا هیچکسو محتاج اولاد نکنه دوماهه که کارم شده تو پارک خوابیدن آسمم داشت نفس نفس میرد میگفت پول ندارم دارو بخرم وقتی دستای لرزونشو دیدم انگار تیر زدن تو قلبم اولش پنج میلیون پول نقد بهش دادم با یه تیکه طلا شوهرم گفت گناه داره ببرش تو خونه این پیرمرد آزارش به کسی نمیرسه فردا هماهنگ میکنم به خرج خودم ببررش خونه سالمندان چیکار کنه بیچاره کجا بره الانم رفته حموم یه دست لباس شوهرمو بهش دادم تا رختخواب رو براش پهن کردم بنده خدا به دقیقه نرسید خوابش برد هنوزم دارم گریه میکتم آخه پدر و مادرا چه گناهی کردن که بی این روز بیفتن چطور دلشون میاد پیرمرد بیچاره مریض رو آخه ....لعنت به اینجور بچه ها😔😔😔😔😔

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد تلخ

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

بعنی شما و پیرمرد تنها خونه هستین؟ خب همون موقع زنگ میزدی بحای پول دادن میفرستادیش بهزیستی ، رفتارتون عجیب بود برام 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خداخیرتون بده هم شما رو هم شوهرت رو

مرسی شابد ما بتونیم کمکش کنیم اما قلب شکستش چی آخه کی میتونه با پدرش همچین کاری کنه

بعنی شما و پیرمرد تنها خونه هستین؟ خب همون موقع زنگ میزدی بحای پول دادن میفرستادیش بهزیستی ، رفتارتو ...

فکر کردی بهزیستی چیکار میکنه وقتی این خانواده داره دو روز دوباره میبرنش بعدش دوباره همین بلا رو سرش مبارن