2777
2789

منو بین خواستگارایی ک داشتم ، ۴نفر واقعاا عاشقم بودن

ولی اونی ک من عاشقش شدم باهاش کات شد رابطه م😂

حالا میترسم حسم بهش از بین نره، 

از خودم تعریف نمیکنم

ولی خیلی خوشگل هستم ب تعریف بقیه البته...  

ولی میترسم در اینده باز عاشق کسی شم ک حسش بهم معمولیع

بنظرم هر آدمی سه بار می‌تونه عاشق بشه عشق اول اینا رو قبول ندارم .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم اینکه عشق آخر طرف باشی

البته نه اینکخ طرف لاشی باشه تو بشی عشق هزارویکم😂

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

به فکر فرو رفتم

من ک مجردم الان

معلوم نیس شوهر ایندم الان داره با چه شلیطه ایی دل میده قلوه میگیره

نچ نچ نچ 

چجوری روش میشه بعدا مباد تو چشای من نگا میکنه

بنظرتون الان داره چی میکنههه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
مهم اینکه عشق آخر طرف باشی البته نه اینکخ طرف لاشی باشه تو بشی عشق هزارویکم😂

میدونی چی جالبع، همه میمیرن برام، من عاشق اونیم ک کم محلی می‌کنه بهم😂😂، البته اونم مثل منه، 

عشق چندمش نمیدونم ولی ازدواج دومش میشم 

آقامون هم عشق سوممه ولی اینقدر اون دوتا رو یادم نیست که حس میکنم عشق اولمه 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
میدونی چی جالبع، همه میمیرن برام، من عاشق اونیم ک کم محلی می‌کنه بهم😂😂، البته اونم مثل منه، 

یکم بزرگ‌تر شی میفهمی خیلی مهمه طرف عاشقت باشه و اصلا سمت اونی که بیشتر کم محلی میکنه نمیری

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
به فکر فرو رفتم من ک مجردم الان معلوم نیس شوهر ایندم الان داره با چه شلیطه ایی دل میده قلوه میگیره ...

خدا از عشق الانش نگذره که نمیزاره بیاد تو رو‌بگیره 😒

خدا از عشق الانش نگذره که نمیزاره بیاد تو رو‌بگیره 😒

الهی خدا خفش کنه لال شه ک داره مخ شوهر ساده منو میزنه

استارتر واقعا نگرانم کردی🤣

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
الهی خدا خفش کنه لال شه ک داره مخ شوهر ساده منو میزنه استارتر واقعا نگرانم کردی🤣

تاپیک بزن همسر ایندم با یکی دیگه رابطه داره

پر بازدید میشه الان 😂😂