2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد تر شده ولی خیلی پایینه‌ متوجه نمیشم مثبته یا نه

گفتا مثبته ولی کمه خیلی میترسم بارداری شیمیایی باشه بار دومه آی وی اف میکنه لطفا براش دعا کنید

خدایا تا کی ...

معمولا میگن از ۳۰ یا ۲۵ به بالا مثبته

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
سلام بتای خواهرتون رفت بالا؟

آره رفت تا ۱۰۰۰ دکتر بیشعورش گفته بود دیگه نمیره بالا دارو ها آمپول رو قطع کن خواهرم پریود نشد رفت بتا داد دید ۱۰۰۰شده دکتر گفت باز دارو رو شروع کن که فردای اون روز افتاد بچه اگه مشکلت مثل خواهره منه ۲هفته صبر کن 

خدایا تا کی ...
آره رفت تا ۱۰۰۰ دکتر بیشعورش گفته بود دیگه نمیره بالا دارو ها آمپول رو قطع کن خواهرم پریود نشد رفت ب ...

من روز ۱۳ انتقال بتام ۳۷/۵ بود روز ۱۷ شد ۱۸۹

میشه امیدوار باشم ؟خیلی نگرانم

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰