2777
2789
عنوان

معلما چرا اینجورین؟

435 بازدید | 14 پست

پسر خاله م هفتمه معلم فیزیک از اول سال هر جلسه میگه ۳۰ تا مسئله طرح کنید خودتون حل کنید 😠 معلم شیمی و ریاضی و زیستش هم کلا درس نمیدن فقط خداتومن پول گرفتن واسه کلاس فوق العاده روزای پنجشنبه هر هفته به یه بهونه کنسل میکنن 😒

البته الان که امتحانات نیمسال اوله ولی کل این سه ماه همش به همین روال گذروندن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون حقوقشون کمه وکفاف زندگی ونمیده . حق دارن 

حق چیو دارن؟ حروم خوری؟

پس منم فردا سرکارم مریض اومد واسش صلوات بفرستم بگم ایشالا خوب میشی من ویزیت نمیکنم چون حقوقم کفافم نمیده

غلط میکنن چه ربطی به درامد داره نمیتونن عین آدم کار کنن برن استعفا بدن اگر اینطوره پس تمام پ ...

این چه طرز حرف زدنه راجب یه قشر خاص،شما چند تا معلم بی وجدان دیدی قرار نیست بگی همه معلم ها اینطوری اند،یه کم فکر کن بعد حرف بزن

بیشتر پزشک ها  پولکی کار میکنند،ولی قرار نیست به همه شون توهین کنیم

خوب میکنن حقشونه

والا ما که فقط توهین شنیدیم از مردم 

اعتراض هم کنیم میگن ناراحتی انصراف بده

ولی معلم کار نکنه میگن گناه داره حقوقش کمه (نمیگن اگر ناراحته استعفا بده)

حق چیو دارن؟ حروم خوری؟ پس منم فردا سرکارم مریض اومد واسش صلوات بفرستم بگم ایشالا خوب میشی من ویزیت ...

حقوق معلما از پرستارا خیلی کمتره . بعداینکه عزیز تواین جامعه همه به نوعی از  ارائه خدمات درست واصولی سرباز میزنن فقط به دلیل اینکه تبعیص هست بین اقشار مختلف وسطح درآمد پایینه . معلم تدریس درست نداره کارمند ادارات کار انجام نمیدن والی آخر

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
حقوق معلما از پرستارا خیلی کمتره . بعداینکه عزیز تواین جامعه همه به نوعی از  ارائه خدمات درست و ...

محض اطلاعتون حقوق منه پزشک ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار پول رایج مملکته

ساعت کاری یه روز من با ساعت کاری یه هفته معلم برابری میکنه

اونوقت حقوق معلم چنده؟ ۱۰ به بالا

خوب شما هم معلم میشدید ،انتخاب خودتون بوده

من حداقل کارمو انجام میدم

اون معلم کارشو انجام نده کی انجام بده؟

خاله م بیچاره چقدر جای معلم بشینه به پسرش درس بده؟ هر روز هر روز داره مرخصی میگیره دیگه درتوانش نیست 

غلط میکنن چه ربطی به درامد داره نمیتونن عین آدم کار کنن برن استعفا بدن اگر اینطوره پس تمام پ ...

هرکسی تو هر شغلی که هست اول باید خدا و وجدان رو مدنظر قرار بده بعد پول و درآمد رو . متاسفانه تو ایران خیلیا از زیر کار درمیرن و کم فروشی میکنن. برای بهتر شدن شرایط جامعه هرکس باید اول از خودش شروع کنه .منتظر نباشیم اول بقیه درست شن بعد ما اقدام کنیم .