2777
2789

داشتم با شوهرم پشت گوشی حرف میزدم صدا پیام اومد گفت اون یکی گوشیم ب وای فای وصله اخه صداپیام بود میگ خط توگوشی نیس  ماه اخربارداریم چرا انقدبایدعذاب بکشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بیخود خودتو با این فکرا بهم نریز

نفس عمیق بکش

اگر قبلا هم شک کردی که از زیر نظر بگیر وگرنه الکی برای خودت ماجرا نساز قربونت

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
عزیزم بیخود خودتو با این فکرا بهم نریز نفس عمیق بکش اگر قبلا هم شک کردی که از زیر نظر بگیر وگرنه ا ...

نمیدونم والا بش گفتم اگ بفهمم خیانت کردی طلاقمومیگیرم گفت همین الان برو بگیر گفتم تابچه بدنیا اومد طلاقمو میگیرم

نمیدونم اعصابم ریخت بهم 

نکن با خودت این کارو 

فکر بد نسبت به دیگران گناهه 

الان تو نباید خودتو آلوده ی فکر و خیال منفی کنی.

فکرای خوب کن 

اون بابای بچته و عشقته ، داره برا تو و بچه تلاش میکنه،خوب نیست بهش مشکوک باشی.

نه چک کن نه زیر نظر بگیر 

بسپار همه چیزو به خدا و رهاش کن 

اگه خدای نکرذه چیزی باشه دستش رو میشه نیازی به کنکاش تو نیست.

آروم باش و دلتو به خدا بسپار و سعی کن محبت بینتونو بیشتر کنی تا این فکرا از بین برن

اللّهم عجّل لولیک الفرج
نمیدونم والا بش گفتم اگ بفهمم خیانت کردی طلاقمومیگیرم گفت همین الان برو بگیر گفتم تابچه بدنیا اومد ط ...

وای انقدر الکی از اسم طلاق استفاده میکنید دیگه قبحش میشکنه برای مردا!!!!

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
نکن با خودت این کارو  فکر بد نسبت به دیگران گناهه  الان تو نباید خودتو آلوده ی فکر و خیا ...

نمیدونم والا بخدا اعصابم ریخت بهم وقتی صداپیام اومدگفتم نکنه باکسی رفته