2777
2789

من خودم میگم : بیخود تعصب عقاید و  باورهاتو نکش و انتظار نداشته باش از بقیه.

دنبال ادمایی باش که دوست دارن نه کسایی که لزوما دوسشون داری.  

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه احتمال همه چی وجود داره خودت برای هرچیزی اماده کن

صدت برای هیچکس نذار

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

پسری که عمیق و خالصانه دوستت داشته باشه تورو بازیچه هوس خودش نمیکنه و مجبورت نمیکنه به رابطه جنسی با وعده وعید و حرفای دروغین 

اگه سلامت روان تون جسم تون براتون مهمه وارد رابطه نشید باور کنید  با چیزای دیگه خیلی بهتر میتونید حالتون خوب کنید

توصیه ای ندارم زیاد ولی

سمت پسرا نرو بزار به وقتش ازدواج کنی رل نزن

حواست باشه کیو به عنوان دوستت انتخاب میکنی...تعدادشونم کم باشه

به گوشی معتاد نشو

از همون نوجوانی مراقبه کن....تو همه چی....تا عادت کنی 

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

به هیچ کس اعتماد نکن 

ادما اون چیزی نیستن که نشون میدن 

همیشه یادت بمونه هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

حرف زدن آدما نشونه شخصیت شونه ... همیشه شجاع باش  زندگی کردن جرأت میخواد ، ادمای ترسو فقط نفس می‌کشند ...   به تعداد ادمای روی کره خاکی ، تفاوت فکر و نگرش وجود داره !!!  پس این رو بپذیر ، کسی که تفکرش با تو متفاوته دشمنت نیست ، یه انسان دیگست 
همیشه احتمال همه چی وجود داره خودت برای هرچیزی اماده کن صدت برای هیچکس نذار

چقدر اینو با مغز استخون درک میکنم...

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

۱۸ سالمه

عزیزان زیر ۱۸ سال:

لطفا وارد رابطه نشین

حتما زبان یاد بگیرین

حتما ورزش کنید

کنکور رو جدی بگیرین ولی درگیر مافیای کنکور نشین و در کنار علاقه حتما به بازار کار رشته‌تون هم توجه کنید

خانواده‌تون اگه بد ترین خانواده دنیا هم بود در موردشون با دوست و فامیل و همسایه صحبت نکنید

فقط روانشناس مجرب 

حداقل سالی یک بار چکاپ کلی کنید 

یه دکتر زنان خوب پیدا کنید که مرتب چکتون کنه و مکمل های خوب بهتون بده

یه مهارت برای درامد و یه مهارت برای ارض.ای روحتون یاد بگیرید

هنری، ورزشی، علمی مهم نیست چیه

خودتون رو با هیچکس مقایسه نکنید

اساس دنیا روی این که انسان ها با هم متفاوت باشن

اگه خانواده‌ات فقیره تو زنجیره فقر رو بشکن

اگه مادرت درکت نمی‌کنه تو خواهر برادر کوچیکت یا بچه‌ات رو درک کن

اگه پدرت ازت دوره همسر مناسب انتخاب کن که پدر عاقلی بشه

و هیچوقت یادت نره زیبایی استاندارد نداره

درگیر چرخه بی انتهای عمل های زیبایی بی دلیل و رژیم های وحشتناک و .. نشو

برای دختر کوچولوی درونت مادری کن و مراقبش باش

اولویت اونه 🤍

۱۸ سالمه عزیزان زیر ۱۸ سال: لطفا وارد رابطه نشین حتما زبان یاد بگیرین حتما ورزش کنید کنکور رو ج ...

به عنوان یک زن 30 ساله بهت حسودیم شد که انقدر زود بالغ شدی گلم

افرین بهت...تو قطعا اینده درخشانی داری قربونت برم مراقب خودت باش