2777
2789
عنوان

قهرمون بخاطر ماشین شروع شد.........

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 25 پست
رفتیم بعد که برگشتیم تازه کلی دعوا کرد که داری پول حروم می کنی،بعدشم به راهکاراش گوش نداد.

باهاش حرف بزن هی بانرمی نزار حالا بعد این همه زحمات زندگیت سرد بشه منم شرایط شمارو دارم همسرم بعد چند سال وضعش خوب شده چسبیدم بهش اونم بهترازقبل شده فقط بامهربونی ومحبت و احترام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی خیلی از این پستی وبلندیا داره.بالاخره آدم مغرور یه جایی سرش به سنگ میخوره.ب اهاش مشاوره برو حت ...

ببین من چندین ساله ازدواج کردم ولی این دفعه واقعا بریدم.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.
باهاش حرف بزن هی بانرمی نزار حالا بعد این همه زحمات زندگیت سرد بشه منم شرایط شمارو دارم همسرم بعد چن ...

من فقط ازش خواستم ماشینمو قرض بدم به برادرم.😔😔😔

میدونم اشتباه هست اما شما پیش قدم شو 

نزار طولانی بشه 

و بهش بفهمون ظرفیت پولدار شدن رو داشته باسه 

پببخشید شعلش چی هست که خیلی راحت پولدار شد بنده معلم هست اما دنبال شغل با درامد بالا هستم ببخشید اگه پرسیدم

ببین من چندین ساله ازدواج کردم ولی این دفعه واقعا بریدم.

یک استادی دارم ،توو پیجش عکس خانم وبچشو گذاشته وازشون تشکر کرده،گفته توو سالهای سخت کنارم بودین،نامردیه حالا که به جاهای خوب زندگی رسیدم،فراموشتون کنم.خیلی خوشم اومد از معرفتش.(اینقدر هم پولدار شده که یه شرکت داره با صدتا کارمند وخانمش از لحاظ چهره معمولیه واقعا)

میدونم اشتباه هست اما شما پیش قدم شو  نزار طولانی بشه  و بهش بفهمون ظرفیت پولدار شدن ...

راحت پولدار نشد،تمام سرمایمونو برد تو کارش.

قبل از اونم اسم و رسم داشت.

هر چقدر می خوام پیش قدم بشم باز یادم میافته روز زن حتی یه تبریک خشک و خالی هم نگفت دلم می گیره و اصلا نمی خوام باهاش حرف بزنم.

یک استادی دارم ،توو پیجش عکس خانم وبچشو گذاشته وازشون تشکر کرده،گفته توو سالهای سخت کنارم بودین،نامر ...

هرچیزی ظرفیت می خواد.من رفیق روزای سختش بودم اما حالا که به جاهای خوبش رسیده منم داره یادش میره.😔😔😔😔

راحت پولدار نشد،تمام سرمایمونو برد تو کارش. قبل از اونم اسم و رسم داشت. هر چقدر می خوام پیش قدم بش ...

نصف خانمهای سایت از بی محلی روز زن از همسرش‌ون ناراحتن!!به دل نگیر عزیزم،از قدیم میگن،از محبت خارها گل میشود.محبت کن بهش

نصف خانمهای سایت از بی محلی روز زن از همسرش‌ون ناراحتن!!به دل نگیر عزیزم،از قدیم میگن،از محبت خارها ...

رفتار شوهرم یادم داد، از هیچ کس هیچی بعید نیست.فقط روز زن نبود که،گفتم ماشین خودمو به برادرم نداد،چقدر خجالت کشیدم.

ناهار تنها میخوره،جدا میخوابه.