2777
2789
عنوان

چرا آرزوی شاغل شدن داری؟

1108 بازدید | 59 پست

شغل دولتی که من دارم آخرش ۲۰ملیونه

شغل آزاد هم که استرس و ریسک و آخرشم معلوم نیس چقدر دربیاری

خانه دار که هستی تمااااام وقتت برای خودته.استخر و کتاب و خوشگذرونی و پارک و خواب و خوردن و ...

واقعا مبالغ ناچیز ارزش داره آزادیمونو بفروشیم؟

پ.ن: من از ۱۶سالگی تا الان که ۳۰سالمه شاغلم.پس نیاید بگید تبلیغ خانه داری میکنی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور از 16 سالگی

به این فک کن 20 میل کلا مال خودته خیلیا ندارن همینو هر چی دلت بخاد میتونی بخری نه اینکه همش از شوهرت درخواست کنی

برای مامان بابات خرج میکنی 

جدای از این شغل دولتی برای خانوم از نظر من شخصیت میاره مثلا تو اجتماع جور دیگه ای نگاش میکنن 

یه زن قوی و مستقل

من تحصیلات خوبی دارم موقعیت کاری خوبی هم داشتم اما از وقتی پسرم دنیا اومد خانه دارم و راضیم

دوس نداشتم پسرمو دو سال اول تولدس که بمن نیاز داشت بخاطر پول دنیا بذارم مهد تزجیح دادم قناعت کنم

دوس داشتم تو بغل خودم بزرگ شه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
خب چرا نمیری خانه دار شی؟

والا بارهاتصمیم گرفتم ،اطرافیان بخصوص مادرم نمیذاره،میگه زحمت کشیدی استخدام شدی و فرداروز بدردت میخوره و اینحرفا،ولی ته دلم همیشه ارزو دارم خانه دار میبودم

منم حوصله کار کردن ندارم تا الان سه جا زنگ زدن گفتن بیا مصاحبه اخریش امروز بود...میرم رزومه میفرستم بعد  زنگ میزنن ۹ صبح بیا مصاحبه نمیرم😅مثل امروز..بخاطر تبخال لبم و میکرو ابروم نرفتم😂

شاغل ک باشی دستت توی جیب خودته ی پولی داری ک منت نکشی

اگه هم خدایی نکرده اتفاقی افتاد تو زندگیه آدم مثه جدایی یا چیزی آدم مثه بدبختا آویزون خانواده نشه آدمی ک خانه دار هس بابت خدماتش توی خونه ک پولی نمیگیره جز داغون شدن روانی شدن کجا زنای خونه دار تفریح دارن عزیزم منکه ندیدم

منم همین امروز تاپیک زدم کع چقدر از کارم متنفرم و جونم به لبم رسیده

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید