2777
2789
عنوان

انیمه

81 بازدید | 9 پست

یه انیمه معرفی میکنین (سینمایی نباشه)فقط تروخدا نگین اتک ان تایتان و ناینانو😂😭چون از چیزهای جنگی و خشن بدم میاددد یه انیمه کیوت و تینیجری هیجانی بگین که خیلی خوب باشه امتیازشم بالا باشههه

تورادورا عاشقانس قشنگه 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

سفید برفی با موهای قرمز

یونا دختری از سپیده دم

اوشی نو کو

من شرورم

تناسخ یک اسلایم

خواهر دو چهره من اومارو چان

آئوآشی

توکیو رنجرز ( این اکشن اما دلم نیومد نگم )

نا کجا آباد موعود

صعود یک کرم کتاب

کاویانی ساما عشق جنگه

هوریمیا

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ژانر مد نظر و بگی راحت تر راهنمایی میکنم

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

نورمن موعود

دفترچه خاطرات مرگ

کیمیاگر

اِی خالِقِ هَر قِصِهٔ مَنْ اينْ مَنو اينْ تـو🍁بَرْ سازِ دِلَم زَخمِه بِزَنْ اينْ مَنو اينْ تـو🎻هَرْ لَحْظِه جدا اَز تـو بَرامْ ماههِ و سالی🌕با هَر نَفَسَمْ داد می‌زَنَمْ جایِ تو خالی💕🗣مَنَمْ عاشِقِ نازِتو کِشیدَنْ بِه خاطِرِ تو اَز هَمِه بُریدَنْ تَنها تو رو دیدَنْ...👀

اینویاشااااا رو یادم رفت بگم آرتش اولش اذیت میکنه بعدش عاشقشششش میشی

من تاحالا ندیدم انیمه ولی سکانسای sky x famili دیدم یه جورایی مث این دوست دارم

خب برو همین خانواده جاسوس و ببین که اسمش و گذاشتی دو فصلش هم کامل اومده و تو ژانر خودش تکه اصن نمونه ست

راستی معمایی دوست داشتی حتماااا میگی و دالی رو ببین متفاوته

خواهر دو چهره من اومارو چان هم باحال و کمدی و کیوته 

خب برو همین خانواده جاسوس و ببین که اسمش و گذاشتی دو فصلش هم کامل اومده و تو ژانر خودش تکه اصن نمونه ...

عه واقعنن باشه پس همینو میبینم اره معمایی ام خیلی دوس دارم اینم میبینم مرسییی بابت معرفیت❤

عه واقعنن باشه پس همینو میبینم اره معمایی ام خیلی دوس دارم اینم میبینم مرسییی بابت معرفیت❤

خواهش میکنم ❤