2777
2789

ببخشید می پرسم شما هم ؟

پریود بودم تو مهمونی با زنه فامیل بحثم شد پریدم بهش هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم کاش یکی من رو می گرفت ولی عصبانی شدم داد بیداد کردم بعدش آشتی کردیم ولی چه فایده گفتم کاش نمی شد همچین اتفاقی 

احساس میکنم تو جمع ابروم رفت 😭

کاش موقع پریود ی هیچ کی طرفم نیاد وگرنه دیوونه میشم

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دوره پریود تمام تلفن ها قطع کنیم در خونه ۷ قفل بزنیم وگرنه میپرم به همه 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

من قبل پریودی دقیقا اینم و کلا به همه اعلام میکنم نزدیکم‌نشید و بعد از اینکه باز میشم کلا ارومو بی خطر میشم 😂😂😂

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون

اووووف من کلا دو روز قبل پریود با دو روز بعدش میزنه کلا بسرم دیونه میشم

اگه دعوا باشه ک فقط یا با مامان بزرگم دعوا میگیرم چون خیلی بهم گیر میده یا شوهرم

اگه یهو فاز مهربونیتم باشه هی دم ب ساعت میرم مامانم رو بغل میکنم

کلا فاز مشخص نیس اما رفتارم اصلا دست خودم نیس خیلی سوتی میدم

نمی خواستم برم ولی گفتن بیا 

رفتم فقط آبروریزی شد 

خدایا چکار کنم این موقع ها اعصابم آتیش ی میشه 😭😭

درد هم داری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نمی خواستم برم ولی گفتن بیا  رفتم فقط آبروریزی شد  خدایا چکار کنم این موقع ها اعصابم آتی ...

تو نرم افزار گوشی ات هشدار بزن که روز قبلش بهت یادآوری کنه و یادت باشه کمتر با دیگران صحبت کنی.

من روز اول ک درد دارم خیلی سختمه ولی روزای بعدش خوبم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱