2777
2789
عنوان

مثل من موقع پریود ی دیوونه بازی در میارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست

حالا فهمیدم چرا هروقت پریود میشم شوهرم بیچاره از خونه بیرون میزنه 😭حتما فهمیده الان اتفاقی بیفته 

این ارثی هس مادرم همین بود 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
تو نرم افزار گوشی ات هشدار بزن که روز قبلش بهت یادآوری کنه و یادت باشه کمتر با دیگران صحبت کنی.

دقیقا این مواقع بیرون نمیرم ولی امشب اتفاقی بود فقط ابروم رفت الان به خودشون میگن این دیونه بو ده خبر نداشتیم ولی نمیتونم بگم جوش آوردم 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا این مواقع بیرون نمیرم ولی امشب اتفاقی بود فقط ابروم رفت الان به خودشون میگن این دیونه بو ده خب ...

انشاالله که خانم ها همدیگر رو درک کنند. چون حداقل ۴۰ درصد این حال رو دارند. الان که به نظر خیلی بیشتر هم شدند. 

درد هم داری؟

نه درد اصلا ندارم هفته قبل کمردرد داشتم ولی الان درد نیست ولی شدم پ 

خیلی ها اینطور هستند. خاک بر سر دکترها که هنوز راه حلی براش پیدا نکردن.  این مدل طبابت اونا ر ...

همش یادم میره گل گاوزبان دم شده بخورم کاش حواسم بود 

اسمش رو گذاشتن pms یا سندروم پیش از قاعدگی  ، ولی اشتباه هست ، چون هم قبل و هم حین پریود و هم بعدش اتفاق میفته.

طب جدید که میگن راه حلی نداره و قرص ها بی اثر. 

بعضی میگن کپسول گل مغربی خوبه که من امتحان نکردم.

اما صد درصد راه حل در طب سنتی براش در قدیم بوده چون مثل ما نمیشدن. 

اسمش رو گذاشتن pms یا سندروم پیش از قاعدگی  ، ولی اشتباه هست ، چون هم قبل و هم حین پریود و هم ب ...

مادرم میگه قدیم ها عسل طبیعی می خوردند اینجور نبود ولی عسل های الان طبیعی کامل نیستن تاثیر نداره 

اگر عسل طبیعی اصل باشه اعصاب و درد ها همه رو آروم میکنه

اسمش رو گذاشتن pms یا سندروم پیش از قاعدگی  ، ولی اشتباه هست ، چون هم قبل و هم حین پریود و هم ب ...

خودم اگر قرص بخورم اعصابم بدتر میشه بازم داروی گیاهی بهتره 

اصلا موقع پریود ی انکار تمام غصه های زندگیم سراغم میاد واقعا خسته شدم 

مادرم موقعی که یائسه شد  واقعا رفتارش خیلی خوب شد ولی امان از موقع پریود میشد

مادرم میگه قدیم ها عسل طبیعی می خوردند اینجور نبود ولی عسل های الان طبیعی کامل نیستن تاثیر نداره&nbs ...

من زیاد عسل میخورم ولی فایده نداره ، به زنبورها شکر میدن ، سراغ گلها نمیرن. 

اگر بدونم جایی عسل واقعی هست ارزش داره بخرم که این طور نشم. این اخلاق هم خودم و هم اطرافیان رو داغون میکنه. 

خودم اگر قرص بخورم اعصابم بدتر میشه بازم داروی گیاهی بهتره  اصلا موقع پریود ی انکار تمام غصه ه ...

آره ، عوارض قرص ها رو خودش نوشته ، بدتر از بیماری هست. تازه خیلی از عوارض رو ننوشتند. 

خوشحال شدم اینو گفتی ، خدا رو شکر بعد از یائسگی خوب بشیم.