2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و خدا هر لعن کننده ی ناحقی رو به راه راست هدایت کنه

منظورم‌ زنهایی‌که‌‌‌زندگی‌خود‌وهمسر‌وفرزندانشون‌ رابه‌‌ مهریه‌ترجیح‌میدن‌.لطفا‌فوری‌قضاوت‌نکنید‌.

منظورم‌ زنهایی‌که‌‌‌زندگی‌خود‌وهمسر‌وفرزندانشون‌ رابه‌‌ مهریه‌ترجیح‌میدن‌.لطفا‌فوری‌قضاوت‌نکنید‌.

اگر منظورت رو در ابتدا ، بطور روشن بیان میکردی ( مثل الان)،  مورد قضاوت قرار نمیگرفتی. 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اگر منظورت رو در ابتدا ، بطور روشن بیان میکردی ( مثل الان)،  مورد قضاوت قرار نمیگرفتی.

خوب‌ دلیلی‌ نداشت‌ شما‌ فوری‌اظهار‌ نظر‌ نسنجیده‌کنید‌.

خوب‌ دلیلی‌ نداشت‌ شما‌ فوری‌اظهار‌ نظر‌ نسنجیده‌کنید‌.

دلیلی هم نداره جنابعالی بدون اینکه توانایی داشته باشی که حتی یک خط منظورت رو از ابتدا  درست بیان کنی ، توی یک سایت عمومی که میلیونها خواننده ی فعال و خاموش داره ، زنانی که طلاق گرفته یا میخوان بگیرن رو لعن و نفرین کنی. بعد بگی منظورم این نبود اون بود فلان بود بیسار بود

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
ببخشید‌مادر‌ جان‌ کدوم‌بچه‌ای‌بدون‌پدر‌ یامادر‌خوشبخته.عجبا

خیلی از پدرها لیاقت پدری ندارن خیلی از خانم هام همینطور 

پدرو مادری که اعتیاد دارن پدری که دست بزن داره 

مثل اینکه تازه اینجا عصو شدی هر روز هزاران خانم تاپیک میزنن از خیانت اعتیاد 

هیچکی از سرخوشی طلاق نمیگیره

خیلی از پدرها لیاقت پدری ندارن خیلی از خانم هام همینطور  پدرو مادری که اعتیاد دارن پدری که دست ...

اقایان‌وخانمهای‌ محترم‌موضوع‌ بحث‌من‌ در‌مورد‌ خانمهایی‌که‌کاسبن‌.که‌بیشترشون‌به‌فکر‌گرفتن‌مهریه‌‌از‌ همسرشون‌هستند‌.از‌عشق‌از‌زندگی‌ مشترک‌ از‌حس‌مادریشون‌فقط‌به‌فکر‌ پول‌ وسکه‌هستند‌.متاسفانه‌دوستان‌فوری‌نسبت‌ به‌من‌ موضع‌تندی‌گرفتن‌ونگذاشتن‌من‌بقیه‌حرفهامو‌بزنم‌.بعضی‌گفتن‌خدا‌به‌راه‌ راست‌هدایتم‌کنه‌بعضی‌گفتن‌حرفتو‌ خوردی‌ که‌این‌حرفها‌درشان‌یک‌انسان‌عاقل‌نیست‌.

اقایان‌وخانمهای‌ محترم‌موضوع‌ بحث‌من‌ در‌مورد‌ خانمهایی‌که‌کاسبن‌.که‌بیشترشون‌به‌فکر‌گرفتن‌مهریه‌‌از ...

خب گلم مثل یک انسان عاقل کامل حرفتو بزن 

کامنت خودتو بخون همون اول لعنت فرستادی به خانمایی که طلاق میگیرن 

علم غیب که نداریم بفهمیم منطور شما رو 

البته این موردی که شما میگی یک در هزاره 

همون اول مینوشتید لعنت به خانمایی که با خاطر مهریه زن طرف میشن بعد طلاق میگیرن 

اینطوری همه تحسینتون میکردن