2777
2789
عنوان

بیاین ویژگی های مثبتتون رو بگید😍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 118 پست
مهربون  دلسوز  کینه ای نیستم  آروم  کم توقع  خیییلی زیاد عصبی میشم&nbs ...

اوکی ولی زود عصبی شدن نکته مثبته؟😐😂

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چشام آبی هس قدم  ۱۷۲ پوست خوبی دارم  موهام زودی موخوره میگیره اندازه سیبم بینی دارم ...

اشکال نداره نفس راحت بکش باهاش دماغه دیگ😂✋

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

با این حساب قشنگی دا چرا مضخرفی😐💔

نه قشنگ نیستم جدی میگم معمولی ام یه دختریه توی کتابخونه ازم خوشگلتره اون موهاش قهوه ایه موهای من به شدت مشکی ان چشاش درشتن چشای من معمولی ان چشای اون قهوه ای روشنه مال من تیره اس بعد هرروز می بینمش افسردگی گرفتم خخیلی ناراختم این روزا هم بخاطر ظاهرم هم کنکور

اشکال نداره نفس راحت بکش باهاش دماغه دیگ😂✋

هیعیی🤣🤣 همین آپشن ریده به بقیه ویژگی های زیبا 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خیلی شکموام 🥺❤

ع کم کم داره یادم میاد ویژگی هام 

منم شکمواممم 

و صدامم قشنگه،شما میگین  یادم افتاد مرسی😂❤

لطفا باصدای سالار عقیلی خوانده شود  

چه بگویم ؟؟؟

نگفته هم پیداست...

خوبیهایم مگر یکی و دوتاست  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است